Paris Hilton té molt clares les seves prioritats i en això sembla privilegiar l'amistat davant dels negocis. L'empresària tenia una cita amb el president dels Estats Units Joe Biden, però va preferir plantar-lo per ser present en el casament de la seva amiga Britney Spears. Paris i la reina del pop tenen més de dues dècades d'amistat, en la qual s'han demostrat lleialtat i suport en el personal i laboral incondicional, així que la model no va dubtar a acompanyar la seva amiga en un moment tan especial.

Paris Hilton/ Instagram
Paris Hilton/ Instagram

En una entrevista recent amb Jimmy Kimmel, la celebritat va revelar que va rebutjar una important invitació del Joe Biden en persona, amb tal de ser al costat de la intèrpret de 'Baby one visqui estafi'. "El president Biden i el seu equip em van demanar que fos DJ en un sopar amb tots els líders del món, però era la mateixa nit que el casament de Britney i vaig dir com: 'No em perdré això', va assenyalar.

Va explicar que encara que l'equip de la Casa Blanca li va oferir un helicòpter perquè es pogués traslladar d'un lloc a l'altre; aquesta idea no la va convèncer, ja que ella desitjava gaudir amb la cantant durant tot el festeig del seu casament. "Em van dir que podia donar-me un helicòpter per anar i tornar. Vaig dir: No seré aquesta persona que arriba i surt del casament de Britney Spears en un helicòpter. Llavors vaig haver de cancel·lar-li el president. Ho sento", va explicar la model. "Veure-la caminar pel passadís, aquest àngel, que ha tingut un moment horrible en els últims 13 anys per a finalment tenir la seva llibertat i poder fer el que vol i tenir aquest final feliç de conte de fades va ser simplement bonic", va precisar Paris.

joe biden efe
Joe Biden

El passat 9 de juny Britney Spears es va casar amb Sam Asghari en una cerimònia molt íntima. La parella va anunciar el seu compromís al setembre, just abans que la tutoria legal de la intèrpret de 'Toxic' arribés a la seva fi per ordre judicial el novembre de l'any passat. A la celebració van acudir alguns amics propers i celebritats com Madonna, Drew Barrymore, Selena Gomez i Paris Hilton, que van protagonitzar amb la xicota algunes de les fotografies més virals de la jornada.

L'entrenador de 28 anys i la princesa del pop encara no s'han anat de viatge de nuvis, els noucasats se n'han anat a viure a una nova casa que han escollit junts, segons va informar 'People'. "Britney volia un nou començament amb Sam, és molt important per a ella el tenir una llar que hagi escollit sense l'aprovació del seu pare", va agregar el mitjà local.

La cantant va publicar diverses imatges i vídeos en el seu compte d'Instagram, on sumeixi gairebé 41 milions de seguidors. Un dels moments memorables de la celebració va ser quan Britney Spears i Madonna van recrear el petó que es van fer en els MTV Video Music Awards de 2003 durant una actuació amb Christina Aguilera. Paris Hilton no podia perdre's celebrar amb la seva amiga aquest important moment, per a la qual cosa no li va importar deixar plantat al president dels Estats Units.