La Família Reial, de vacances estivals a Mallorca: res de nou, si no fos perquè la llista de protagonistes es va fent més gran amb el pas dels anys. I és que els nens ja no ho són tant, i tenen edat per fer el mateix que els seus pares.

És el cas del més mediàtic entre la tercera generació borbònica, Froilán, que deixa petjada allà on hi va:

En aquesta ocasió, ha estat present al xou que va fer Paris Hilton el passat dijous 27 a Tito’s, una de les principals discoteques de l’illa. Es desconeix si Froilán hi va anar acompanyat, però el mitjà Bekia assegura que “s’ho va passar d’allò més bé”.

 

I love you #Mallorca! Had such an amazing time playing for you all last night at @Titos_Mallorca!  #LitAF

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

L'excèntrica Hilton va reproduir a Mallorca el clàssic xou que fa cada diumenge a la discoteca Amnesia d’Eivissa. Al mític Tito’s que ara ha descobert Froilán, per cert, hi festejaven la seva mare, la infanta Elena, i els seus tiets, el rei Felip i la infanta Cristina, quan tenien la seva edat.

Tito's Facebook

Froilán navega amb Felip i Sofia

A més de la festa, Froilán ha tingut temps per gaudir en família. Si el vam poder veure amb els seus cosins fent wakeboard el passat dilluns, ara ha navegat amb la seva àvia i el seu tiet, el rei Felip, per les aigües mallorquines:

GTRES

Després del toc d’inici de les vacances, som a l’espera de veure les fotos de la família al complet. De moment, podem anar obrint boca amb les de l’estiu passat, on el rei emèrit Joan Carles I hi apareix visiblement desmillorat.

EFE

Qui ens regalarà més notícies aquest estiu: Joan Carles o Froilán?