Les audiències no acompanyen a Telecinco en aquests últims mesos. Ha perdut més de 3 punts se situa per sota d'Antena 3. Bàsicament, han estat els programes de 'La fàbrica de la tele' els que més audiència s'han deixat pel camí i curiosament són els que més hores ocupen a la graella de la cadena. Tampoc no ajuda el desastre de prime time, com la gairebé nul·la audiència de 'Secret story', programa que han mantingut fins al seu final.

Paolo Vasile confia plenament en 'Supervivientes'. El reality de supervivència mai no baixa del 20% de quota de pantalla i els 2 milions d'espectadors. A més, gràcies a aquest concurs, la resta de programes es nodreixen de notícies i també experimenten una lleugera pujada. És el que necessita 'Sálvame'. Per aquesta raó, Buldog TV i Telecinco han volgut comptar amb Kiko Matamoros per a la nova edició. Un fitxatge que no va arribar filtrar-se i ha sorprès tots per bé.

Kiko Matamoros

Kiko Matamoros / MEDIASET

Kiko Matamoros a 'Supervivientes', Makoke renuncia

Encara que ni la cadena ni la productora no han confirmat la notícia, Lecturas explica en exclusiva que Kiko Matamoros serà concursant d'aquesta edició de 'Supervivientes', ja hauria superat tots els exàmens mèdics. I ell està disposat a participar ja que és un dels seus somnis més importants, a més aconseguiria per fi liquidar el seu deute amb Hisenda.

Makoke l'anava a acompanyar en aquesta aventura i sabíem perfectament que anaven a saltar espurnes entre ells. Tanmateix, no tot pot sortir bé per a Telecinco. La col·laboradora de 'Viva la vida' causa baixa. També era un fitxatge confirmat. No han arribat a un acord satisfactori per a ambdues parts. El punt més interessant era tenir-los als dos junts. Però sembla que ambdós demanen molts diners i només es pot beneficiar un. En aquesta cas el de 'Sálvame' que és el programa que intenten rellançar.

Kiko Matamoros

Kiko Matamoros / MEDIASET

"La meva participació en 'Supervivents' és un somni per complir, en cap cas un insuportable malson", ha comentat Kiko Matamoros a les seves xarxes socials. Tanmateix, juga amb l'ambigüitat i no acaba de confirmar la seva participació, ja que les seves paraules les acompanya amb un "ni boig". Veurem finalment Kiko Matamoros a 'Supervivientes'. A ell li encanta anar a països exòtics però sembla que ho vol fer amb Marta López Álamo. Una altra persona que ha rebut durant aquests últims anys la possibilitat de participar en el concurs, però s'ha negat en rotund. La model deixa clar que l'univers Mediaset no va amb ella.

Estarem esperant la confirmació oficial dels concursants, per sort ja no falta gaire. A començaments d'abril es donarà el tret de sortida a aquesta nova edició.