Paolo Vasile no pensa deixar "la nineta dels seus ulls" a l'estacada. Per un desacord entre la productora Cuarzo i el grup de comunicació, l'italià va ordenar la cancel·lació de 'Viva la vida' després de cinc temporades en antena, la majoria d'elles a càrrec d'Emma García. Encara recordem el polèmic ball de presentadores. Aquest programa d'actualitat estava pensant per a Toñi Moreno, tanmateix, després del declivi d'audiències de MYHYV, Paolo Vasile va ordenar que la basca agafés les regnes de l'espai, d'aquesta forma la salvava de l'acomiadament. 

El passat 24 de juliol amb el comiat de 'Viva la vida', Emma García va tornar a ser al carrer. Tanmateix, Paolo Vasile ja estaria pensant en la forma de tornar-la a la petita pantalla. En substitució de 'Viva la vida', Telecinco va apostar per 'Ja és estiu', de la productora d'Ana Rosa Quintana, no obstant això, aquest espai és un absolut fracàs i té els dies comptats. Telecinco ja treballa en una nova aposta. Menys mal que Frank Blanco ha renovat per 8TV.

Emma García
Emma García

Paolo Vasile en negociacions amb Emma García per a la seva tornada a Telecinco

Tal com ha informat en exclusiva FormulaTV, Mediaset es troba en negociacions amb Emma García per a la seva tornada a Telecinco. El grup de comunicació no està content amb els resultats de 'Ja és estiu', i per aquesta raó li ha demanat a la presentadora d'ocupar la mateixa franja que va deixar fa tan sols un mes, la de cap de setmana.

Emma García MEDIASET
Emma García MEDIASET

En una setmanes s'esperava estrenar amb la mateixa productora 'Ja és tardor'. Tanmateix, això encara no està clar. Si fos així la basca passarà a tenir el control de totes les quatre hores de l'espai. Però encara que no hi ha res confirmat, és molt probable que Mediaset busqui un programa d'actualitat conforme als gustos de l'audiència i on Emma García pugui lluir-se. És probable que el cor torni a tenir un gran pes en les tardes del cap de setmana.