Telecinco està tocada i enfonsada. El grup de comunicació està a punt d'anotar la seva pitjor dada històrica en un mes d'agost després de 30 anys d'emissió. Cap de les estrenes d'aquest estiu no li ha funcionat, però els seus programes veterans, com el 'Deluxe' o 'Sálvame' s'enfonsen com el Titanic. La cadena es troba en una situació alarmant i sembla que el setembre no anirà gaire millor.

'Malson al paradís', l'última oportunitat de Telecinco

La gran basa de Telecinco és 'Malson al paradís'. Després de fracassar amb 'Secret Story' d'anònims, fan un gir de 180 graus i preparen un nou reality, però amb una essència similar a tots. 16 concursants famosos es tancaran en una granja sense comoditats. En aquesta ocasió, el concurs s'emetrà prèviament gravat, i estarà presentat per Carlos Sobera i Lara Álvarez.

Com de costum, Telecinco ha destapat gairebé tot el càsting a comptagotes. La cadena donava pistes als espectadors i en algun dels seus programes revela el nom de la persona. Entre ells trobem Víctor Janeiro, Omar Sánchez, Glòria Camila, Marc Ferri, Alyson Eckmann, entre d'altres. Ja tenen llistes les maletes per començar a gravar el concurs dilluns vinent 29 d'agost a la serra de Cadis.

Nadia Jémez MEDIASET
Nadia Jémez MEDIASET

Aquest dimarts, a través de Mitele Plus, Mediaset ha revelat el nom d'uns altres quatre concursants, ja només en falten dos. Són Dani Garcia Primo, Marina Ruiz, Israel Rierol i Nadia Jémez. Potser els dos últims els més desconeguts per al públic. Nadia és la filla de popular entrenador Paco Jémez.

Aquest serà el seu desembarcament al món televisiu, una gran oportunitat que no pensa malgastar. A partir d'aquest moment pensa engrossir el seu nombre de seguidors en xarxes socials per poder viure d'elles com una reina. La jove, que manté una relació sentimental amb el streamer, Xbuyer, compta amb gairebé 200 mil seguidors a Instagram. El seu pare hauria demanat feina a Paolo Vasile i a la direcció de 'Sálvame'. Els seus desitjos són ordres.

Nadia Jémez
Nadia Jémez
Nadia Jémez XARXES
Nadia Jémez XARXES