Si us diem Félix Álvarez potser en el dia d'avui no se us ve a la ment ningú, tanmateix, si us diem Felisuco és impossible no recordar-se d'ell. Aquest rostre televisiu va triomfar en els anys 90 de la mà de rostres com Florentino Fernández, Patricia Conde, entre d'altres. Tanmateix, el col·laborador de televisió es va allunyar dels mitjans de comunicació en aquests últims anys. Félix ha demostrat ser una persona polifacètica, molt més que Ana Obregón.

Félix Álvarez ha fet absolutament de tot. Des d'informàtica fins a vendre cotxes. Rostre televisiu o polític. El seu currículum pot ser un dels més versàtils. Natural de Santander, Félix va néixer a El Barrio Pesquero i va estudiar E.G.B a l'escola dels Salesians.

Uns anys més tard va cursar Empresarials a la Universitat de Cantàbria. Tanmateix, ho va deixar en finalitzar el primer curs. Es va adonar que no li agradava. Va provar sort com a professor d'informàtica, hoteler -va regentar un bar durant un temps- i venedor de cotxes en la seva joventut. Tanmateix, el 1995 la seva vida va fer un gir de 180 graus quan la televisió va trucar a la seva porta.

Félix va participar en un concurs d'acudits anomenat Enginy i bogeria, que va ser presentat per Bertín Osborne. Un any després, li va trucar un director per participar en 'De los buenos, el mejor'. Poc després va col·laborar en el programa 'Canta, canta'. També va triomfar a Cantàbria com a cronista esportiu. Tanmateix, la seva gran oportunitat va arribar amb 'L'Informal', programa de Telecinco liderat per Javier Capitán.

Després d'aquesta aventura televisiva va ser un dels col·laboradors estrella de 'A tu lado', programa de les tardes de Telecinco presentat per Emma García. Es va especialitzar en temes de crònica social. Per això va participar en altres espais com Mira qui balla!, Channel nº4, o Los irrepetibles. Aquests projectes els va compaginar amb la interpretació.

De la televisió a la política

El 2014 es va apartar de la televisió per convertir-se en el vicepresident del Real Racing Club de Santander després de la destitució de l'anterior consell d'administració. Un gir de 180 graus en la seva vida. No obstant això, un mes després va presentar la seva dimissió. Però llavors ja estava completament desaparegut dels mitjans de comunicació.

Felisuco en política
Felisuco en política

El 2016 es va proposar com a número u en la llista al Congrés per Cantàbria que va presentar Ciutadans en les Eleccions generals d'Espanya de 2016. En aquestes eleccions va obtenir un escó al Congrés dels Diputats. En aquells dies, va assegurar que "era un ciutadà emprenyat al sofà i vaig fer un pas endavant", i va decidir afiliar-se "a Ciutadans i les coses s'han precipitat". Va afegir que no li havia passat pel cap ser diputat, s'ho van oferir i reconeix que el "va seduir la idea". "De jove vaig votar al PSOE, els vents dels anys llimen les arestes", i va assenyalar que va trobar "la centralitat que buscava en Ciutadans". El 2019 va presentar la seva dimissió després de desavinences amb l'equip.

Recentment se'l va poder veure a MasterChef Celebrity 6 com a convidat. Va acudir per provar els plats del seu amic Miki Nadal. En el dia d'avui Félix està totalment desaparegut, tanmateix probablement la vida el sorprengui amb un nou repte professional.