Fins fa uns mesos ningú no coneixia a Yulen Pereira. L'esgrimidor ha passat de ser un desconegut a convertir-se en un personatge televisiu. De fet, s'estaria plantejant la possibilitat de continuar en aquest àmbit i acomiadar-se de la seva professió, on ha estat molt criticat per acceptar participar en un reality com 'Supervivientes'. La seva relació amb Anabel Pantoja ha estat una de les trames centrals de la temporada.

Yulen Pereira ha arribat a Espanya fa escasses dues setmanes i encara s'està recuperant de tot el viscut, tant físicament com mentalment. Ha passat més de dos mesos totalment incomunicat i ara està descobrint la realitat que l'envolta. Li han explotat a la cara totes les notícies, fins i tot ha vist un vídeo que ell mateix ha qualificat de vergonyós.

Yulen Pereira
Yulen Pereira

Yulen té plans de futur, i això inclou a Anabel Pantoja

Yulen Pereira podria tenir molt fàcil la seva continuació en televisió per l'interès que genera la seva possible relació amb Anabel Pantoja, col·laboradora de 'Sálvame'. Tanmateix, són molts els que no aposten per aquest festeig. No li donen més de 4 mesos, fins a final d'any.

Sembla que Anabel Pantoja hauria oblidat a Omar Sánchez amb Yulen, fins i tot tindria plans de futur amb l'esportista. Estaria interessada en trobar un àtic a Madrid per viure el seu amor amb Yulen quan posi un peu a Espanya. L'amic d'Anabel ha confirmat aquesta informació, però no només tenen aquests plans junts.

Yulen MEDIASET
Yulen MEDIASET

Kiko Matamoros ha revelat que Yulen estaria muntant un negoci amb els diners que han guanyat en el reality i les primeres exclusives que ha concedit a les revistes. Després de la mala propaganda que li ha donat el programa en la seva professió, l'esportista vol muntar-se'l pel seu compte amb ajuda del seu pare, Manuel Pereira. "Yulen vol muntar una escola d'esgrima a Madrid", confessa el col·laborador de 'Sálvame'. És probable que Manuel tingui un pes més important en aquesta decisió, ja que Yulen acaba d'arribar a Espanya fa dues setmanes.

És probable també que Anabel Pantoja ajudi a Yulen en aquest nou repte professional, ja ho va fer amb Omar Sánchez i la seva escola de surf a les Canàries. Gràcies a 'Supervivientes' Yulen ha millorat la seva economia, que no era gaire pròspera. Tal com va explicar Kiko Matamoros, "l'esgrimidor va haver de vendre el seu cotxe abans d'anar a 'Supervivientes' per tenir liquiditat".