Les audiències no han acompanyat Telecinco aquesta temporada, que s'ha vist superada una vegada i una altra per Antena3, la seva màxima rival. Tant és així que pensen contraatacar amb dos realities que podrem veure pròximament a la cadena amiga.

Sembla ser que el desgast ha arribat a formats tan longeus com Supervivientes o Gran Hermano. Per això Paolo Vasile i els responsables de Mediaset han estat buscant altres formats amb què remuntar audiències i conquerir el públic. I han apostat per dos en concret. Es pot dir que ve a ser més del mateix del que hem vist en els últims temps, però amb algun canvi d'escenari.

Gran Germà
Gran Hermano

Telecinco emetrà dos nous realities

Un d'ells és 'The bachelorette', un reality show amb un format que recorda bastant a un 'Tinder' o a l'extint 'Uno para todas', però al revés. Està basat en 'The bachelor', que fa 19 temporades que s'emet als Estats Units amb bastant èxit. I en ell, una noia soltera va eliminant nois fins que es queda amb el que acceptaria casar-se. Es pot dir que moltes de les parelles que s'han format a l'altre costat del bassal continuen juntes.

L'altre programa que podrem veure a Telecinco és 'La granja'. En ell podrem veure gent treballant com a grangers criant i alimentant animals, que aniran sent eliminats en diferents proves. És a dir, un Gran Hermano però amb animals pel mig. Veurem si són anònims o gent famosa, encara que tot apunta que serà el segon.

Es pot dir que a Espanya ja s'han vist dues versions. Una es va emetre en Antena3, amb Loreto Valverde i Miguel Ángel Redondo com a guanyadors. La segona es va veure en Telecinco i es va titular 'Acorralados: Aventuras en el bosque'. Una edició adaptada que va guanyar Nagore Robles.