Sembla que a Antonio David Flores li comencen a anar les coses molt millor. Després de ser acusat de maltractador per Rocío Carrasco, tenir tots els seus excompanys en contra, ser acomiadat de 'Sálvame' i rebre nombrosos insults tant en xarxes com al carrer, la sort es posa del seu costat. A finals de setembre es va conèixer que l'exguàrdia civil va guanyar la demanda que va interposar 'La fàbrica de la tele' per acomiadament improcedent.

El dilluns posterior a l'emissió del documental de Rocío Carrasco, Antonio David Flores estava convocat pel programa. Tanmateix, ja a Madrid, a punt de dirigir-se a les instal·lacions, se li va desconvocar. A la nit, després de sopar, se li va enviar un missatge on se li comunicava el seu acomiadament. Això no eren maneres de fer les coses i el pare de Rocío Flores va denunciar la productora.

antonio david flors

Antonio David Flores

Segons ha publicat El Mundo aquest divendres, l'acomiadament del treballador ha estat declarat nul "per vulneració del seu dret fonamental a l'honor". Els directius de la productora hauran d'indemnitzar l'excol·laborador amb 80.000 euros. En aquesta xifra es troben el salari que va deixar de percebre, uns 30.000 euros, i per un altre, una indemnització addicional "pels danys ocasionats amb la vulneració del seu dret a l'honor en la quantia de 50.000 euros".

Chayo Mohedano llança un dard enverinat a Rocío Carrasco

Antonio David Flores compta amb tota la família al seu costat. Fins i tot han intentat frenar la segona temporada d'aquest documental. S'hi suma ara la cosina de Rocío Carrasco, Chayo Mohedano. La cantant ha publicat un missatge a les seves xarxes socials, on es pot llegir entre línies una indirecta molt directa a la filla de Rocío Jurado.

"També pel penal. Anem, que no tot val. Mentre nosaltres els asseiem en un jutjat pel penal, d'altres els asseuen a casa seva per sopar", escrivia la filla de Rosa Benito en el seu perfil de Twitter a l'hora de compartir la notícia que Rocío Flores anava a demandar la productora de televisió. Clarament fa referència a la bona relació que existeix entre Carrasco i els directius de 'La fábrica de la tele'.

Dies després d'aquest gran enrenou, Chayo Mohedano ha volgut fer una nota explicativa. La filla de Rosa Benito va explicar que ella també havia interposat demandes a la productora, però finalment les va treure.

"Cert és que no hi ha més cec que el que no vol veure. La meva condemna és per a La Fábrica... Per això mateix, perquè sé moltíssimes coses i tots els delictes que han fet i consentit durant 25 anys. Que no se us oblidi que la meva cosina va demandar i treure les demandes, però tenien i moltes", sentenciava la també filla d'Amador Mohedano.

Antonio David Flores ha trobat el seu aliat més important i és que comparteixen el mateix enemic, Rocío Carrasco.