Els directius de 'Sálvame' i 'La fàbrica de la tele' es van fregar les mans quan Rocío Carrasco els va comunicar que estava disposada a explicar la seva veritat i que tenia totes les proves per acabar amb Antonio David Flores. Després de comprovar tot el material que va presentar, van decidir fer una sèrie documental amb un total de 12 lliuraments. Tres mesos amb el mateix tema i líders d'audiència setmana rere setmana amb més de 2,5 milions d'espectadors.

Això va suposar un autèntic enrenou a Mediaset, però encara més al clan Flores, els principals afectats d'aquesta primera part. Antonio David Flores va ser la persona més malparada de tota la sèrie. De fet, els directius de 'Sálvame' van decidir acomiadar-lo de forma fulminant un dia després de l'emissió del primer capítol.

antonio david flors GTRES

Antonio David Flores

Antonio David Flores va guardar absolut silenci, tant a les seves xarxes socials com en els mitjans de comunicació i va suportar tota mena de vexacions. Tanmateix, aquest va posar tot en mans dels seus advocat, qui no es van perdre cap capítol per poder contraatacar. L'excol·laborador pensa venjar-se, i de moment ja ho ha fet amb els responsables del seu comiat, al considerar-se improcedent.

El Jutjat Social número 42 de Madrid ha dictaminat que "l'acomiadament és nul per vulneració del seu dret fonamental a l'honor". La decisió condemna a la productora a pagar "els salaris deixats de percebre fins ara en la qual el contracte temporal hagués finalitzat", és a dir, 32.361 euros, més una indemnització addicional de 50.000 euros "pels danys ocasionats amb la vulneració del seu dret a l'honor". En total, La Fábrica de la Tele ha de pagar 82.361 euros a Antonio David.

Però aquest no és l'únic cop dels Flors. Ara ha estat el torn de Rocío Flores, qui ha llançat una arma que ningú no s'esperava. L'influencer va interposar una demanda pel Penal als amos de 'La Fàbrica de la Tele' al Jutjat d'Instrucció Núm. 38 de Madrid per fer pública la sentència que ja la va condemnar com a "autora responsable d'un delicte de maltractament habitual, d'un delicte de maltractament, d'una falta continuada d'amenaces i d'una falta continuada d'injúries" cap a la seva progenitora, tal com informa 'La Razón' en exclusiva.

Rosada Flors, Telecinco

Rocío Flores

En el moment de la sentència, Rocío Flores era menor d'edat, per tant en ser una sentència condemnatòria de menors hauria de ser en un registre d'antecedents penals sota la protecció del tribunal que les jutja. Aquestes sentències no poden fer-se públiques sota cap concepte.

Rocío Flores confessa que ha estat "una invasió a la seva intimitat personal i familiar". La justícia ha decidit que Óscar Cornejo i Adrián Madrid declarin en qualitat d'investigats. Ambdós es donaran cita als Jutjats de Plaça Castella dijous vinent 21 d'octubre a les 10:00 hores al Jutjat d'Instrucció Número 38 de Plaça Castilla (Madrid). Es decidirà llavors si hi ha indicis o no de criminalitat.

Carlota Corredera Jorge Javier Vázquez

Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez

Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez i Menchu Álvarez, directora de continguts, hauran de declarar en qualitat de testimonis.