Màxima preocupació per l'estat de salut de Sara Carbonero. Tal com va informar en exclusiva la revista Lecturas, la periodista va ser operada d'urgència a la clínica universitària de Navarra dilluns passat 21 de novembre. No obstant això, la notícia no ha transcendit a la premsa fins aquest dimecres a la tarda. La família ha portat el tema amb la màxima discreció possible, però ha estat impossible ocultar-ho a la premsa. Per aquesta raó, Iker Casillas s'ha mostrat molest a les xarxes socials.

L'esportista era conèixer de l'ingrés de la mare dels seus fills i de l'operació d'urgència a què es va haver de sotmetre després d'acudir a l'hospital per a una revisió. Va estar a punt de tornar de Qatar, on exerceix de comentarista del Mundial, per ser al costat d'ella i ocupar-se de Lucas i Martín, els seus fills, però la mateixa presentadora li va dir que no vingués per no fer saltar les alarmes.

Sara Carbonero EFE
Sara Carbonero EFE

Sara Carbonero demana a Iker Casillas i Nacho Taboada que no acudeixin a l'hospital

"La carrera per donar la notícia. La carrera per donar la notícia encara que de salut sigui. La carrera per donar la notícia encara que de salut sigui i no pensar en l'implicat. La carrera de trencar la punyetera notícia i no reparar en el mal que fan també al seu entorn. Lamentable. LA NOTÍCIA", comparteix a Twitter.

Al costat de Sara Carbonero han estat en tot moment la seva mare i la seva gran amiga Isabel Jiménez, inseparables. Els nens s'han quedat amb familiars.

Molt s'ha parlat de Iker Casillas, però molt poc, més aviat res, de Nacho Taboada, l'actual parella de Sara Carbonero. El cantant no ha acudit en cap moment a l'hospital en el qual han operat la periodista. Potser també per recomanació d'ella. No obstant això, durant tota aquesta setmana el cantant s'ha mantingut inactiu a les xarxes socials. Tant els moviments d'Iker, com els de Nacho, han fet que dilluns passat ningú no presagiés res del que estava passant realment.

Nacho Taboada i Sara Carbonero
Nacho Taboada i Sara Carbonero

Sara Carbonero no vol que això suposi un nou enrenou, per aquesta raó es decanta per la discreció. Així està sent en tot moment la relació entre Nacho i Sara. En aquesta ocasió en un perfil baix. Els dos intenten ser el més discrets possibles. La parella és molt recelosa de la seva intimitat. Sara no vol que la premsa perjudiqui la seva relació com el va succeir amb Kiki Morente. Per aquesta raó, en no acudir a l'hospital es deslliura de les preguntes dels periodistes.

De moment, Sara Carbonero s'ha pronunciat en xarxes socials amb la tornada d'una de les seves cançons favorites, de la cantant Valeria Castro, 'Poquito'. "Jo em conformo amb una mica, una mica, una mica, que tant no necessito, una mica, que aquesta flor sempre va sentir una cosa bonica". Són les úniques paraules ara per ara.