El que el Mundial ha juntat que no ho separi un altre Mundial. Dues grans estrelles del futbol, icones dels seus respectius equips Barça i Madrid, van enamorar-se a Sud-Àfrica: Piqué de Shakira i Casillas de Sara Carbonero. L'amor se'ls ha acabat a totes dues parelles. La del porter ha durat menys que la del central culer. També tenen dos fills però un afegit problemàtic, els problemes de salut de tots dos. Tant Iker Casillas com Sara Carbonero han patit greus ensurts de salut. Ell un infart i ella un càncer d'ovaris. I en aquest Mundial Qatar 2022 ha saltat la trista notícia. Sara Carbonero operada d'urgència. Una exclusiva de la revista Lecturas que ha indignat Casillas:

A Casillas l'operació d'urgència de la mare dels seus fills l'ha enxampat al Qatar seguint el Mundial. Des d'allà en lloc de tuitar un record per la seva ex, un missatge d'ànim o de recuperació, ha tuitat contra la premsa que ha fet la seva feina i ha publicat la notícia: "La carrera por dar la noticia. La carrera por dar la noticia aunque de salud sea. La carrera por dar la noticia aunque de salud sea y no pensar en el implicado. La carrera de cascar la puta noticia y no reparar en el daño que hacen también a su entorno. Lamentable. LA NOTICIA". Es refereix a ell: no pensar en "el implicado". La implicada és Sara Carbonero i els seus fills, que òbviament estan al corrent que la mare té una malaltia i que els metges la curen. Iker Casillas pretenia que no es publiqués que una periodista famosa està sent tractada pels metges el seu càncer? Casillas tampoc no volia que es publiqués el testimoni de dones amb les que enganyava les seves parelles o que li diuen garrepa.

Casillas no tapa que la notícia és la malaltia. Europa Press informa que dimecres a la tarda Sara Carbonero "ha sido operada en la Clínica Universitaria de Navarra tres años después de padecer un cáncer de ovario.  A su lado, en todo momento, su madre Goyi Arévalo, su íntima amiga Isabel Jiménez y su hermana Irene, que es quien se está ocupando de sus hijos Martín y Lucas, ya que Iker Casillas está en Catar retransmitiendo el Mundial de Fútbol con RTVE. Según la publicación, el exportero estaba dispuesto a renunciar a este compromiso profesional para regresar de inmediato a España, pero finalmente la expareja decidió que lo mejor, tanto para los pequeños como de cara a la opinión pública, era dar normalidad al problema de salud de Sara".

iker casillas sara carbonero GTRES
Iker Casillas desenfocat i Sara Carbonero GTRES

Ell sempre surt desenfocat. Telecinco va revelar  que apareixerien "atuobuses de mujeres" que han estat amb ell. Kiko Matamoros va anar més enllà i va revelar que té problemes amb l'alcohol. Sálvame va dibuixar un Casillas amb una afició, si més no, preocupant. I no és pas nova. A la seva època com a capità del Madrid, quan bevia "de gorra" a les discoteques. Cap propina quan guanyava milions. Els amos de la sala es van afartar i li van plantar el compte. "Yo aquí bebo gratis", deia l'Iker. "Bebías", li van respondre segons Matamoros. Les sortides nocturnes eren un mal de cap per al seu club, però desconegudes per al públic. "Ha estado muy protegido. Tuvo uno o dos accidentes a las tantas de la madrugada en una rotonda. Se silenció." Després de l'infart, però, ja no beu cervesa, no li agrada. Prefereix d'altres productes, tot i que assegura en un altre àudio: "Mi mujer está más contenta porque ya no puedo pimplar". Més endavant, però, es destapa demanant al paparazzi que li fa l'entrevista "vino bueno y whisky" premium. "El whisky caro, para tonterías no estoy". Tonteries, les justes, sí.