'Sálvame' està disposat a enfonsar als Flores. Aquesta setmana la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, Rocío Flores, és la protagonista de tota l'escaleta. El cap de setmana passat es va fer pública la seva ruptura amb Manuel Bedmar, alguna cosa que cap dels dos protagonistes d'aquesta història no han confirmat. De fet, a les xarxes socials juguen amb l'ambigüitat. S'ha començat a relacionar a la influencer amb un dels seus nous amics, Javier Terrón, però tampoc no hi ha res confirmat.

Ara 'Sálvame' hauria afegit més llum als motius reals de la ruptura entre Manuel Bedmar i Rocío Flores. El final del seu festeig va cridar molt l'atenció ja que eren una de les parelles més consolidades del panorama nacional. Sis anys de relació. Manuel Bedmar ha estat sempre al costat de Rocío Flores, fins i tot ara, en els seus pitjors moments.

Rocío Flors i Manuel Bedmar / XARXES

Manuel Bedmar / XARXES

Ha estat Miguel Frigenti l'encarregat de confirmar un dels motius de la ruptura. Ja fa uns dies 'Sálvame' va revelar que Bedmar podria haver estat deslleial a Flores. Ara es confirma, el col·laborador ha aportat proves, uns missatges amb una noia fins ara desconeguda. S'aniran revelant més detalls en els pròxims programes.

Manuel Bedmar ha estat infidel a Rocío Flores amb una altra noia

"És una infidelitat de la que parlarem molt, ensenyarem missatges que el deixarien molt clar", ha dit, deixant clar que Manuel Bedmar era el culpable i que Rocío estava al corrent de tot. "Hi ha una conversa important, he tingut accés a la noia, està bastant emprenyada. Veurem un avanç dels missatges, no traurem tot avui perquè faríem un mal irreparable a aquesta noia i a Rocío Flores", ha avançat.

rocio flors i manuel bedmar

Manuel Bedmar / XARXES

El col·laborador assegura que ambdós han estat junts a la casa de Rocío Flores. De fet, Manuel Bedmar li demana a la noia que esborri una fotografia de les seves xarxes socials perquè es veuen les cortines i la filla d'Antonio David Flores podria reconèixer-les. "Els 3 s'han ajuntat, s'han vist i han tingut moguda de la bona. Elles no eren amigues, però pel que sembla té un amic comú i és ell qui la delata perquè tenen un malentès i li explica que aquesta noia es veu amb Manuel, Rocío li demana explicacions i aquí ve lo greu, i és que ell li demana a aquesta noia que quedi amb Rocío i que li digui que tot és mentida", ha avançat també Frigenti.

"Es produeix una situació entre els tres. Hi ha més missatges on ell li demana més fotos. Aquest affaire es produeix al novembre però es veuen en més d'una ocasió. Ella coneix Manuel des de fa molts anys. És una cosa que es produeix a l'estiu i es prolonga fins al novembre. Li parla a aquesta noia i li diu que no aguanta més, que no se sent correspost i valorat, que ella és molt a Madrid," ha afegit Miguel Frigenti. "No estan enamorats però ell tenia certa dependència d'aquesta noia. Se sent utilitzada perquè l'ha bloquejat. Té molta por, vaig parlar amb ella una hora, de les crítiques," ha dit. Aquesta noia podria parlar en els propers dies.