'Sálvame' no passa pel seu millor moment. Després de 13 anys en antena de forma ininterrompuda durant quatre hores diàries, de vegades fins i tot més, el programa de 'La fàbrica de la tele' ha notat l'important desgast. La baixada d'audiència es va produir l'estiu passat, però la van atribuir a un menor consum televisiu. Les dades no van millorar en els propers mesos. Ara, per fi, han començat a prendre mesures sobre això per remuntar l'espai.

'Sálvame Limón' ha estat cancel·lat per donar pas a 'Sálvame Lemontea', una versió que compta només amb la participació de María Patiño i Terelu Campos. Per a 'Sálvame Naranja', la productora ha recuperat a Jorge Javier Vázquez en gairebé totes les seves emissions. A més, s'ha tornat a comptar amb veterans de l'espai com Anabel Pantoja.

jorge javier salvame

Jorge Javier Vázquez / MEDIASET

Les últimes incorporacions perden força per recuperar l'essència de 'Sálvame'

I mentrestant ja s'ha parlat d'acomiadaments. Alguns col·laboradors de 'Sálvame' podrien tenir les hores comptades en l'espai, aquells que menys contingut generen. És el cas de rostres com Víctor Sandoval, Antonio Montero, Gustavo González, Alonso Caparrós, Kiko Jiménez o Miguel Frigenti. Tots ells han estat algunes de les últimes incorporacions. Precisament, els dos últims i més joves han desencadenat la polèmica en xarxes socials i és que després de no veure'ls durant diverses setmanes ja es parla d'un acomiadament.

Kiko Jiménez

Kiko Jiménez / MEDIASET

'La fàbrica de la tele' vol recuperar l'esperit que els va catapultar a la fama. Per aquesta raó ha pres la decisió de donar més pes als rostres emblemàtics del format com María Patiño, Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Belén Esteban, Lydia Lozano, Gema López o Chelo García Cortés. La resta han perdut dies de treball.

Miguel Frigenti

Miguel Frigenti / MEDIASET

Kiko Jiménez i Miguel Frigenti no han aparegut aquestes últimes setmanes per l'espai. A començaments de 2022 el xicot de Sofía Suescun es va encomanar de Covid, però set dies després, ja curat, no se li ha tornat a veure per plató. No ha participat en tot el mes de gener. Més o menys succeeix el mateix amb Frigenti. El col·laborador va participar per última vegada en l'espai el passat 8 de gener, en un Deluxe. Tampoc no se li ha pogut veure a les gales ni debats de 'Secret Story'.