Quan dues persones s'estimen i s'atrauen, troben la bellesa en l'altre en qualsevol detall. Quan dues persones es desitgen, ens entren per tots els sentits els inputs de la persona desitjada que fan que perdem el nord. Quan a algú li agrada una altra persona, quedem encisats pel sentit de l'olfacte, per l'oïda, pel tacte o, evidentment, per la vista.

bedmar i rocio 4

bedmar i rocio3

bedmar i rocio2

Manuel Bedmar i Rocío Flores / @manuelbedmar14

Manuel Bedmar i Rocío Flores porten temps sent parella. De què hi troben l'un per l'altre, cadascun d'ells és qui més ho sap. El cas és que els dos joves apareixen sovint a les xarxes socials, galta amb galta, pregonant el seu amor als quatre vents. I aquests dies, encara més, amb la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores al centre de la diana, després dels testimonis de la seva mare a Rocío: contar la verdad para seguir viva. Bedmar no acostuma a parlar, però de tant en tant en deixa anar alguna: “no se puede obligar a alguien a que te escriba, a que te llame, a que esté contigo, ni mucho menos a que te quiera. El que está es porque quiere estar". Missatge directe a Rociíto.

bedmar i rocio

Manuel Bedmar i Rocío Flores / @manuelbedmar14

Ells sabran com es diuen en la intimitat i quin apelatius carinyosos fan servir l'un amb l'altre. Però ara, Bedmar ha sorprès per una comparació que ha fet públicament sobre la seva parella. Concretament, sobre la cara que té la seva parella. El nòvio de Rocío Flores s'ha fet una foto a casa seva, al menjador, davant d'un quadre que hi té penjat. Una imatge de Buda. Fins aquí, tot normal. El que ha sorprès és quan Bedmar ha comparat aquesta cara amb la de la seva parella: "El buda tiene toda tu cara, @Rotrece".

novio ro buda

Com li haurà provat a Flores aquest comentari? Probablement no sigui la primera vegada que li diu. Probablement desperti en ella un somriure en uns moments on la seva mare admet que veu molt difícil una trobada entre les dues fins que no trenqui tot el contacte amb el seu pare Antonio David. D'altra banda, potser Bedmar va més enllà de les possibles similituds entre les cares, amb unes galtes considerables i arrodonides. Potser ell es refereix a la sabiduria, la bondat i la saviesa que evoca un rostre com el de Buda i li veu a la seva estimada les mateixes virtuts. També hi ha qui diu que el Buda és sinònim de felicitat... Sigui com sigui, caldrà esperar la resposta de Rocío Flores: amb qui compararà la cara de Manuel Bedmar?