Des que Angelina Jolie es va divorciar de Brad Pitt, el 2019, no se li ha conegut cap parella formal. Durant algun temps es va especular que havia començat un romanç amb el cantant The Weeknd, i que també hauria reprès la seva relació amb el seu ex, Jonny Lee Miller, però cap d'aquests rumors no va ser confirmat. Tanmateix, a començaments de 2023 va sortir a la llum el suposat romanç de l'actriu de 'Maléfica' amb un jove actor de 27 anys. De fet, alguns mitjans asseguren que la relació va tan seriosament que l'actriu ja l'ha presentat als seus fills.

Es tracta de l'actor Paul Mescal, que va saltar a la fama gràcies al seu paper de Connel en la sèrie 'Normal People', i que recentment va ser nominat al Oscar en la categoria de 'Millor Actor' per la seva actuació a la pel·lícula 'Aftersun', escrita i dirigida per Charlotte Wells. A mitjans del mes de gener, els paparazzis van captar la parella conversant plàcidament en una cafeteria de Londres. Aquesta cita informal es va produir uns dies després que l'actor acabés la seva relació amb la cantant Phoebe Bridgers, després de dos anys de festeig. D'acord amb alguns testimonis, ambdós s'haurien vist en més d'una ocasió i fins i tot ja hauria conegut els fills de Angelina Jolie, ja que en una d'aquestes trobades casuals van ser vistos en companyia de Shiloh Jolie-Pitt. De fet, Angelina i Shiloh van assistir a l'obra de teatre 'Un tramvia anomenat desig', en la qual Mescal actuava, i van aprofitar el temps per compartir temps de qualitat junts.

Tanmateix, aquesta nova relació no ha estat del grat de tots, ja que l'exnòvia de Mescal, Phoebe Bridgers, va seguir els passos de Shakira en dedicar-li un vers en la cançó 'Ghost in the Machine', en la qual va parlar d"estar sola" i haver discutit amb algú a l'hotel Ludlow de Nova York.

Dels camps de futbol a la gala dels Premis Oscar

Fa tan sols uns dies, Paul Mescal va revelar que desconeixia que havia estat nominat al seu primer Oscar, així que considera que tot ha estat una autèntica bogeria. "Molts dels nominats saben que sortiran nominats. Però jo no tenia ni idea. Va ser realment emocionant", va dir l'irlandès. I encara que ell ha revelat que la seva primera passió va ser el futbol, l'haver participat en un musical durant la seva adolescència li va canviar la vida, ja que ell mai no hagués descobert el seu talent per a la interpretació de no haver estat 'obligat' a actuar durant la secundària. "Crec que, si hagués estat una cosa opcional, probablement m'hauria passat per alt la interpretació perquè no estic segur d'haver tingut la confiança, als 16, per dir als meus amics, faré una audició per a 'El fantasma de l'òpera'". Ara, el nou nuvi de Angelina Jolie es convertiria en el successor de Russell Crowe en 'Gladiator 2'.