A més de denunciar maltractaments físics i psicològics, Johnny Depp també va argumentar en el judici en contra de la seva exdona, la també actriu Amber Heard, que ell havia perdut dos milionaris contractes per les seves declaracions difamatòries. Un d'aquests contractes és el de la saga de 'Piratas del Caribe', la pel·lícula de Disney que el va consagrar com a actor en la dècada dels 2000 per la seva brillant interpretació del 'Capità Jack Sparrow'. Tanmateix, després de l'acomiadament de Johnny Depp, els executius de la franquícia van començar a avaluar altres opcions per reprendre la història, i fins i tot es va parlar que li oferirien els "300 milions de dòlars i 1 milió d'alpaques" (això últim de manera simbòlica) a Depp perquè tornés a la franquícia, però tot sembla indicar que això no serà possible, convertint-se en una molt mala notícia per a l'actor que està recuperant la seva posició a Hollywood.

Al principi, es va parlar que Depp havia estat acomiadat per les seves constants insolències en el set de filmació de l'últim lliurament de la saga, encara que alguns testimonis van assegurar que Disney va prendre la decisió de prescindir d'ell a causa de l'escàndol amb Amber Heard. En tot cas, els executius de la franquícia van intentar donar-li un twist a la trama en incorporar Margot Robbie com la protagonista de la sisena pel·lícula, una història que es basaria en una nova generació de dones pirates. Encara que amb la victòria de Depp en el judici, un exdirectiu de Disney va afirmar que tornarien a comptar amb l'actuació de Depp com Jack Sparrow, pel que es va especular que ambdós protagonitzarien la sisena pel·lícula de 'Pirates del Carib', notícia que ha estat desmentida per la pròpia Robbie, qui va deixar anar la bomba que el projecte ha estat totalment cancel·lat.

Disney cancel·la 'Piratas del Caribe 6', deixant sense el projecte Margot Robbie i Johnny Depp

En una recent entrevista concedida a Vanity Fair, la intèrpret d'Harley Quinn va confirmar que aquest ambiciós projecte està "morta a Disney", una cosa que ella explica amb molta decepció, ja que estava realment emocionada en formar part d'aquesta icònica franquícia.

Mentre comentava que segueix en encara està treballant en els últims detalls de la pel·lícula en format Live-action de 'Barbie', l'actriu va assenyalar que es troba en la fase de preproducció de la preqüela d'Ocean's Eleven', film que protagonitzarà i produirà pròximament. En aquell moment, va assenyalar que hi havia un spin-off al que s'havia unit que va acabar cancel·lant-se per complet: 'Piratas del Caribe 6'. "Vam tenir una idea i passem un temps desenvolupant-la per donar-li més protagonisme als personatges femenins. No és que fos una història femenina, però sí diferent. Pensem que hauria estat una passada, però suposo que no la volen fer", explica. Margot Robbie no va revelar més detalls sobre la cancel·lació d'aquest projecte, per la qual cosa els fans de Johnny Depp encara tenen l'esperança que l'actor finalment sigui convocat per tornar a interpretar el personatge més icònic de la seva carrera.