La mort d'Elisabet II ha regalat escenes que pensàvem que ja mai veuríem, com al príncep Guillem amb el seu germà Harry. Des que aquest últim va decidir allunyar-se de la casa reial britànica no s'havien tornat a veure les cares en un acte públic. Els dos germans van mostrar unitat en aquests dies tan assenyalats per a la família. Tots els focus van estar posats especialment en Kate Middleton i Meghan Markle. Entre les dues dones dels prínceps existien grans diferències. Mentre Kate seguia el protocol, Meghan es desmarcava. A més, la primera lluïa algunes joies de la reina Elisabet II, mentre que l'altra no en portava cap.

🔴 Funeral de la reina Elisabet II | DIRECTE
 

Meghan Markle EFE
Meghan Markle EFE

El príncep Guillem i Kate Middleton, en companyia dels seus fills, el príncep Jordi i la princesa Carlota, assistiran aquest dilluns al funeral. És la primera vegada que els menors participen en un acte públic després de la mort de la reina. Els dos formaran part del seguici fúnebre, que seguirà el fèretre de la reina a la seva entrada a l'església.

Darrere del taüt, sobre un armó militar arrossegat per 142 membres de la Marina Real, aniran el rei Carles III i Camila, seguits dels nous prínceps de Gal·les, Guillermo i Kate Middleton al costat dels seus dos fills, just darrere veurem a Enrique d'Anglaterra i la seva esposa Meghan Markle.

Harry i Meghan Markle EFE
Harry i Meghan Markle EFE

Les diferències entre Kate Middleton i Meghan Markle

Durant aquests intensos dies Meghan Markle ha rebut moltes mostres d'odi per part dels ciutadans britànics, fins i tot insolències de la seva pròpia família. De fet, Carles III li va demanar a Harry que fos a Balmoral sense la presència de la seva dona. En les salutacions dels prínceps a la ciudadania, moltes persones no van voler apropar-se a Meghan Markle, quan ella ho feia aquestes abaixaven el cap o apartaven les mans.

Amb Kate Middleton la relació tampoc no és bona. Mentre aquesta seguia al peu de la lletra tot el protocol, Meghan Markle se'l saltava. Les diferències en tots els actes entre una i una altra eren més que notables. L'esposa del príncep Guillem és la més volguda per la monarquia britànica. Fins i tot el canvi al testament d'Elisabet II va evidenciar el gran afecte de la reina a la nova princesa de Gal·les.

La reina Elisabet II va deixar gairebé totes les seves joies a Kate Middleton, d'aquesta forma va demostrar que és la seva favorita. Va deixar pràcticament fora del testament a Meghan Markle per l'enuig amb el seu net. La família reial britànica ha mantingut en tot moment el príncep Harry i Meghan Markle en un segon i discret pla. Fins i tot en el funeral s'ha demanat que s'asseguin apartats.