El mes d'octubre és comunament representat per l'arribada de la tardor i per les festes de Halloween, que se celebren tots els 31 d'octubre, a molts països del món.

Existeix una gran quantitat d'activitats per realitzar en commemoració a aquestes dates, entre elles es pot esmentar les següents: el joc del "truc o tracte", assistir a festes amb disfresses (de terror preferiblement), encendre fogueres, fer bromes i entremaliadures, explicar històries de por, tallar carbasses, veure pel·lícules de terror i assistir a alguna atracció o "casa embruixada".

És una celebració molt venerada per a moltes cultures i per aquesta raó no exclou, en absolut, els artistes i celebritats, que es miren molt per aconseguir els seus millors abillaments monstruosos i decorar les seves mansions, de tal manera, que semblin sortides d'un set de filmació.

La cantant i empresària Selena Gómez, va decidir avançar-se una mica a la data d'Halloween, i se la va poder observar visitant l'atracció "Halloween Horror Nights", ubicada al parc temàtic Universal Studios a Los Angeles.

La intèrpret de 'I Can't Get Enough' va visitar els voltants del parc temàtic juntament amb els seus amics més propers, i, mentre caminaven per l'atracció de terror, van decidir gravar una sèrie de vídeos per a les seves xarxes socials, on la vam poder observar fugint, entre rialles i crits, d'aquells "tenebrosos" personatges.

"Me being brave, (jo sent valent)" o "Not me swooping in to save her from the scary guy (abalançant-me sobre ella per salvar-la d'aquest aterridor noi)", van ser algunes de les frases que van encapçalar els vídeos de la cantant i, de forma gairebé immediata, els seus seguidors van reaccionar en els comentaris de la publicació demostrant l'admiració que senten cap a ella mentre s'emocionaven en escoltar-la rient al costat dels seus éssers estimats.

Selena Gómez és fan de les atraccions de terror

Així és. La famosa cantant és fan de les atraccions de terror i sol anar acompanyada de les seves parelles del moment en cites casuals que surten una mica de l'usual.

L'any 2014, Selena Gómez, va assistir a una cita amb el seu ex, Justin Bieber, al parc d'atraccions "Halloween Horror Nights" d'Universal Studios. En aquesta ocasió se li va poder veure també acompanyada d'alguns dels seus amics: Ryan Good, Alfredo Flores, Lil Za, Ashley Benson i John Shahidi. Alguns dels 'Selenators' que van veure l'artista en aquesta ocasió van comentar que la cantant es va sorprendre diverses vegades, espantant-se més del normal.

selena gomez justin bieber

Selena Gómez i Justin Bieber

L'any 2017 va repetir escenari amb un altre dels seus exnòvios, el cantant 'The Weeknd', on se li va poder observar molt afectuosa amb ell abans d'ingressar a una atracció aquàtica. La cantant ho va passar una mica malament en no col·locar-se l'impermeable que la protegiria de les fredes aigües del parc. Els seguidors dels cantants no van dubtar a gravar-los per immortalitzar aquella "aterridora" cita.

4 anys més tard l'artista decideix tornar per rememorar els seus bons records en parella i crear-ne uns de nous, mentre gaudeix de la seva solteria.