Úrsula Corberó és una de les actrius més reconegudes d'Espanya, gràcies al paper que va tenir en la reeixida sèrie juvenil 'Física o Química'. Després d'això, va protagonitzar altres pel·lícules amb bona acollida entre els seus fans, entre les que cal destacar 'Perdiendo el norte' i 'Afterparty'. Encara que, sense cap dubte, ha estat la seva aparició en 'La Casa de Papel' el que l'ha portat a la fama, i ha fet que sigui famosa, no només al seu país, si no a tot el planeta.

La famosa 'Tokio' ha vist multiplicada la seva fama, els seus seguidors, i, per descomptat, també els seus ingressos. Però guarda un secret que no era conegut per gaire gent: no participa en escenes de risc. Això obliga el director a haver de buscar-ne una doble que es faci passar per ella en les esmentades escenes. I la persona que va assumir el paper de la catalana en diversos rodatges de la sèrie creada per Álex Pina ara ha donat de què parlar, però per un assumpte que no té a veure res amb l'actuació.

Úrsula Corberó

Úrsula Corberó/ Agencia

Perquè Sandra Gómez Cantero, nom de la desconeguda doble d'Úrsula, ha impressionat amb la seva presència al Dakar. És la seva primera participació en les dunes del desert saudita, i és l'única dona debutant en aquesta edició, en la qual competeix en la categoria de motos. La seva habilitat amb el motor i la seva tècnica i agilitat per fer tota mena de salts en terrenys irregulars és el que li ha valgut per guanyar-se la vida com a doble en escenes perilloses.

Ha aparegut en altres produccions com 'Sky Rojo', i està tenint un bon paper al Dakar, sent la 92 de 140. Una estrena decent, tenint en compte que és la primera vegada que participa. Sandra porta des dels vuit anys anant amb moto, sent campiona de trial en el Trial de Nacions amb 15 anys, i després va sortir guanyadora en la AMA Endurocross, sent la primera espanyola en aconseguir-ho. No hi ha dubte que té talent a la tele i fora d'ella.

Sandra Gómez Cantero/ Agència

Sandra Gómez Cantero/ Agència

Corberó té una doble de risc que garanteix bons resultats.