L'eyeliner ha estat un complement de bellesa des de temps ancestrals. L'ús del perfilador Kohl a l'antic Egipte remunta a l'any 3100 aC, i des d'aquell moment ha acompanyat moltes cultures en els seus ritus de bellesa. Malgrat que es tracti d'un producte mil·lenari, el cert és que en l'actualitat es continua utilitzant en gairebé tots els looks de maquillatge, convertint-se en un imprescindible al tocador de qualsevol persona.

Avui dia, les tendències del maquillatge estan en constant canvi, i recentment hi ha un estil d'eyeliner que s'ha posat de moda entre les celebritats, ja que és molt afavoridor per ressaltar el color dels ulls. Es tracta de l'eyeliner a vermell bordeus, el mateix que va utilitzar l'actriu Úrsula Corberó a la seva presentació en el programa "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Aquest eyeliner s'ha convertit en el favorit de la temporada. La cantant Rosalía i la política Andrea Levy s'han unit a la tendència impulsada per la intèrpret de "Tokio" a La Casa de Papel, i han utilitzat la seva pròpia versió d'aquest agosarat eyeliner.

Publicació d'Instagram de La Rosalía (@rosalia.vt)

Les ombres vermelloses ja tenen temps marcant tendència al món del maquillatge, però aquest últim any s'ha enfocat en l'eyeliner, un element bastant clàssic en tots els looks, que aconsegueix ressaltar de forma immediata gràcies a aquest sorprenent toc de color. La maquilladora Carolina González és una experta en l'ús d'aquestes tonalitats en els seus make up, per aquest motiu va ser l'artista escollida per Corberó per realitzar el seu icònic maquillatge futurista en to bordeus.

Les tonalitats vermelloses són realment afavoridores per a persones amb ulls de color cafè clar o verdes, ja que aconsegueix un efecte de contrast que fa que immediatament la mirada ressalti. Encara que s'hagi convertit en un dels tons favorits de la temporada, s'ha de treballar amb molta destresa, ja que una mala aplicació pot causar un efecte d'ulls plorosos, cansats i malalts.

Publicació d'Instagram de Carolina González (@gonzalezbeauty)

El look de Rosalía manté l'ús de les tonalitats vermelloses, però en un to una mica més potent; el producte utilitzat és un eyeliner líquid, a diferència del look d'Úrsula Corberó que es va realitzar amb ombres d'ulls. El maquillatge de Rosalía era molt natural, emportant-se tota l'atenció l'eyeliner, ja que era l'únic element de color a tot el rostre.

Aquest tipus de maquillatges solen ser utilitzats per celebritats que no dubten ni un moment a l'hora d'innovar. Per aquest motiu, va ser una sorpresa per a molts que la política Andrea Levy s'hagi unit a la tendència en escollir un eyeliner en to vermellós irisat per assistir als Premis Forqué. La política madrilenya va indicar que el seu look estava inspirat en el d'Úrsula Corberó, ja que és una fidel admiradora del treball de l'actriu. "Les ombres fúcsia són en honor a Úrsula Corberó, que és un orgull nacional i em va encantar la seva entrevista amb Jimmy Fallon", va indicar Andrea Levy en la seva presentació a la catifa vermella dels premis.