Després del rotund èxit de 'Tokio' a la sèrie 'La Casa de Papel', que acaba d'estrenar la seva última temporada, Úrsula Corberó ha decidit fer una bona inversió dels guanys obtinguts per la sèrie de Netflix. L'actriu espanyola està construint la casa dels seus somnis a un dels barris més exclusius de Madrid, amb més de mil metres quadrats. Encara que l'artista viu amb el seu nuvi, l'actor argentí Ricardo Darín, en un pis petit ubicat en ple centre de Madrid, sembla que la parella vol més espai, i per a això l'actriu catalana ha invertit 1,2 milions d'euros en un terreny ampli ubicat al barri d'Aravaca, des d'on podrà gaudir de molt paisatge verd, la Casa de Camp i l'skyline de Madrid.

'La Casa de Papel' ha estat "un regal de la vida", com ho va definir Úrsula Corberó en diverses entrevistes, perquè sens dubte ha estat la interpretació de 'Tokio', la qual cosa l'ha portat a la projecció i internacionalització com a artista. A més d'haver obtingut diverses nominacions i premis, ara l'actriu es prepara per entrar a Hollywood, on participarà a la nova cinta de 'Snake Eyes: G.I. Joe's Origin'. A més, la catalana es va convertir en la figura espanyola més seguida a la xarxa social d'Instagram, amb 21,2 milions de seguidors, només superada per Ester Expósito.

Úrsula Corberó i Ricardo Darín/ EFE

Úrsula Corberó i Ricardo Darín/ EFE

L'any 2017, Úrsula Corberó va rebre el premi MIM com a Millor Actriu Dramàtica, i el 2018 el Premi Iris com Millor interpretació femenina. El 2020, a més, va obtenir la nominació de Mejor interpretació femenina en minisèrie o telesèrie en els Premis Platí. Però també li han plogut contractes publicitaris. Ha fet campanyes per a Maybelline, Calzedonia o Springfield. El 2018 va ser la imatge de la col·lecció Fiorever de Bvlgari i l'any 2019 de les campanyes de les botigues Falabella. L'any passat, va treballar amb el dissenyador francès Simon Porte Jacquemus, i ara és l'ambaixadora de la marca de cosmètics japonesa Shiseido i col·laboradora de la recent proposta de Loewe. Així mateix, ha estat portada d'importants publicacions com Vogue, InStyle o The Laterals Magazine.

Per a la premier de la cinquena i última temporada de 'La Casa de Papel", Úrsula Corberó es va fer acompanyar de la seva germana i la seva mare. L'actriu li dona un especial valor a la seva família. De fet, publica amb bastanta freqüència fotografies al seu Instagram amb reunions familiars.

"La mami i la sister, les dones de la meva vida," ha dit orgullosa 'Tokio' a l'esperada estrena de l'última temporada de la reeixida sèrie, mentre posava al costat de la seva mare i la seva germana gran. L'actriu sempre ha considerat la seva família com el seu refugi, així que no és estrany és que la inversió immobiliària que ha fet, li permeti gaudir de festes, trobades i reunions familiars en una àmplia i còmoda casa en Aravaca. "Tokio m'ha canviat la vida i me la continuarà canviant" ha dit l'actriu, per acomiadar-se del personatge que la va fer transcendir fronteres i projectar el seu talent ara a la meca del cinema.