Si existeix una tendència de manicura que ha aconseguit romandre a través de les dècades amb els seus milers de versions i adaptacions, i que sempre aconsegueix convertir-se en la més clàssica i versàtil de totes les temporades és la manicura francesa. Hi ha tantes opcions dins d'aquest estil que resulta gairebé impossible no aconseguir un disseny que s'adapti als gustos personals de cada persona, per la qual cosa s'ha convertit en la manicura més buscada a tots els salons al voltant del món. Kourtney Kardashian sap això a la perfecció, i és per aquest motiu que sol decantar-se per dissenys minimalistes i atemporals, però amb un plus diferent que les faci destacar de la resta. Ara, la germana gran del clan Kardashian-Jenner ha posat de moda una manicura francesa amb glitter per a la tardor, una de les versions més cridaneres de la temporada, i que resulta perfecta per a les amants de la purpurina.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

I és que, a diferència de la seva germana petita, Kylie Jenner, la CEO de 'Poosh' no sol apostar per manicures excessivament decorades, llargues o cridaneres, per la qual cosa sol recórrer freqüentment a les manicures senzilles, curtes i delicades. Tanmateix, en aquesta ocasió Kourtney ha decidit arriscar-se una mica més en elegir un disseny de manicura francesa de 'brilli brilli' en mantenir la base de l'ungla en color rosa nude, però afegint un toc de purpurina platejada a tota l'aresta superior de l'ungla, creat un disseny que perfectament pot ser utilitzat tant a la tardor com hivern... I és que crida nadal!

De fet, aquesta tendència s'ha popularitzat tan ràpidament que, fins i tot la model espanyola Laura Escanes, que actualment s'està separant de Risto Mejide, ha apostat per una manicura francesa amb glitter en to rosa per a aquesta temporada de tardor, confirmant així que aquest serà un dels dissenys més buscats per les VIPs a nivell mundial.

La manicura d'Irina Shayk indica que la francesa amb glitter és el disseny més trendy de la tardor

Rita Remark, manicur d'Irina Shayk i Karlie Kloss, i 'Global Lead Educator' de la marca Essie, ha indicat que "la clau per aconseguir les manicures més trendy de la tardor és incorporar un punt de glitter", ja sigui en un nail art o a tall de manicura francesa. A més, per recrear el look d'ungles de Kourtney Kardashian, Remark assenyala que l'esmalt 'Pennytalk' d'Essie "aporta un toc de dramatisme amb metàl·lics, brillants i daurats".

Com a recomanació final, els manicurs experts recomanen una nova tècnica perquè l'esmalt duri molt més temps i l'efecte de 'brilli brilli' no es desgasti amb el pas dels dies. "Els must que hem estat veient i que són més demandats a nivell manicura semipermanent són la Rubber base, que consisteix una base en gel perquè l'esmaltatge duri més temps. Es pot posar en qualsevol tipus d'esmaltatge. És una alternativa a la tècnica de dip powder, que és més recomanable, ja que no fa tant malbé l'ungla", indiquen des de Le Salon Nails.