Generalment, les celebritats intenten mantenir-se allunyats dels paparazzis per poder preservar la seva vida privada. Tanmateix, aquests inclements fotògrafs són capaços de fer moltes coses per aconseguir la seva comesa, incloent la publicació d'imatges fora de context per generar una nova notícia

I és precisament això el que ha denunciat Kourtney Kardashian a través de les seves xarxes socials, afirmant que és una veritable "baixesa" el que els paparazzis van fer amb ella i amb el seu espòs, el músic Travis Barker, qui recentment va ser ingressat d'emergència en un hospital a Los Angeles a causa d'una pancreatitis. Després d'uns dies des de l'ingrés de Travis a l'hospital, els paparazzis van publicar unes fotografies de Kourtney Kardashian als carrers de Los Angeles. Segons ha transcendit, l'agència que posseeix els drets d'aquestes fotos va indicar que l'estrella de telerealitat va ser vista fent una sèrie de tràmits personals, mentre el seu espòs es trobava sol a l'hospital, deixant entreveure que la major de les Kardashians no s'estava preocupant per la salut del seu marit.

Després de la viralització d'aquestes fotografies, Kourtney va decidir pronunciar-se a les seves xarxes socials, afirmant que les fotos van ser fetes molt abans de l'ingrés de Travis Barker a l'hospital, i que l'acció dels paparazzis va ser realment malvada i malament intencionada. "I als paparazzis que van vendre fotos meves '|fora' mentre el meu espòs era a l'hospital lluitant per la seva vida... aquestes fotos en realitat van ser preses fa setmanes (ni tan sols puc recordar l'última vegada que vaig utilitzar aquest xandall a les fotos)", va escriure la socialité en una història en el seu compte d'Instagram.

Instastorie de Kourtney Kardashian
Instastorie de Kourtney Kardashian
A més, va afegir: "No em vaig oblidar de vostès. Un nou nivell de baixesa, monetitzant el nostre malson". Així mateix, va expressar que va ser "salvatgement desagradable quan en realitat no em vaig apartar del seu costat... haurien d'avergonyir-se", va indicar Kourtney, expressant la seva molèstia per la qüestionable acció dels paparazzis. Va ser dimarts passat, 28 de juny, que el bateria de Blink-182 va ser traslladat d'emergència a l'hospital Cedars-Sinai Medical Center, amb la seva esposa al seu costat. Després d'uns dies d'observació i tractaments, el músic va compartir amb els seus fans el seu actual estat de salut. "Vaig anar a una endoscòpia dilluns sentint-me molt bé. Però després del sopar, vaig desenvolupar un dolor insuportable i he estat hospitalitzat des d'aleshores", va escriure Barker en una història d'Instagram. "Durant l'endoscòpia, em van extirpar un pòlip molt petit just en una àrea molt sensible, generalment manipulat per especialistes, que lamentablement va danyar un tub de drenatge pancreàtic crític. Això va resultar en una pancreatitis greu que va posar en perill la vida". No obstant això, el músic va assegurar que s'estava recuperant satisfactòriament amb l'ajuda del personal mèdic que l'ha tractat amb molta dedicació. "Estic molt, molt agraït que amb el tractament intensiu actualment estic molt millor", va escriure.

La més gran de les Kardashians també va voler demostrar públicament el seu agraïment pel suport que ha rebut el seu espòs. "Estic molt agraïda amb Déu per guarir el meu espòs, per totes les seves oracions per ell i per nosaltres, per l'aclaparadora efusió d'amor i suport. Estic molt commoguda i agraïda", va afirmar.