Kris Jenner no deixa de sorprendre'ns. Recentment, la matriarca del clan Kardashian-Jenner va revelar un atrevit tatuatge que ha guardat en secret durant molts anys, mostrant el seu costat més rebel i salvatge en l'últim episodi de 'The Kardashians'.

En una de les escenes, la momager va mostrar que té un tatuatge d'una creu amb els noms de les seves dues filles menors: Kendall Jenner i Kylie Jenner, a la part baixa de la seva esquena. Això va succeir durant un sopar familiar en el qual es trobava la seva parella Corey Gamble, la seva filla gran Kourtney i Travis Barker. En un moment de la vetllada, van començar a parlar sobre els tatuatges del bateria de Blink-182 i va ser quan Kourtney li va preguntar a la seva mare si encara tenia "aquest tatuatge", revelant un dels secrets millors guardats de l'empresària.

Tatuatge de Kris Jenner
Tatuatge de Kris Jenner

"Sí, encara el tinc", va contestar Kris abans de revelar que "en aquells dies es coneixia com a 'estampa de dona' però, crec que ja soc massa madura per a una estampa d'aquest tipus. Encara que sí, en tinc una", va revelar. Segons més tard, la famosa empresària va revelar on té aquest curiós tatuatge; "És al meu cul. Per aquí enrere. Molt enrere". Segons les seves revelacions, Kris Jenner va assistir a un estudi de tatuatges en companyia de Nicole Richie quan tenia 40 anys, ja que ella considerava que necessitava almenys un tatuatge al seu cos". Anys més tard, enmig d'una borratxera que va quedar documentada en un episodi de 'Keeping Up with the Kardashian' el 2018, Jenner va prendre la decisió d'agregar el nom de les seves dues filles menors als costats de la creu que ja tenia a l'esquena.

Encara que Kris Jenner no sol mostrar el seu tatuatge de forma explícita, el cert és que sí que ha fet algunes referències sobre ell anteriorment. Fa uns mesos, durant el seu pas pel programa d'Ellen DeGeneres, la matriarca va comptar perquè només va decidir tatuar-se el nom de les seves dues filles menors quan en realitat té sis fills: Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall i Kylie. Encara que es pot arribar a pensar que amb això la matriarca revelava una espècie de favoritisme per les filles que va tenir amb Bruce Jenner (Caitlyn Jenner en l'actualitat), la raó principal va ser que havia d'estalviar espai: "Vaig decidir que no era una gran idea perquè tinc molts fills i molts nets. T'imagines si tingués el nom de tots?", va dir.

Kris Jenner revela com se li va ocórrer el nom dels seus fills

Malgrat que no té tots els noms dels seus fills tatuats a la seva pell, Kris Jenner recorda com se li van ocórrer els noms dels seus 6 fills. Tot va iniciar amb Kourtney, qui inicialment es diria Courtney però volia que el seu nom s'escrigués amb K, el mateix va passar amb Khloé. Per al de Kim es va inspirar en el nadal, i els de Kendall i Kylie van ser pensats perquè combinessin amb la resta dels noms de les seves germanes, per la qual cosa també va considerar el nom de Kennedy i Kameron. L'única excepció va ser Rob, que porta el mateix nom que el seu pare, Robert Kardashian.