Als seus 42 anys, Kourtney Kardashian ha demostrat que mai no és tard per trobar l'amor i tampoc per canviar d'estil. Durant la seva relació amb Scott Disick, Kourtney va mantenir una imatge de mare fashion, però un tant conservadora. Tanmateix, des de fa alguns anys, la més gran del clan Kardashian. Jenner ha confiat en el seu estilista, Dani Michelle, per crear una imatge més suggeridora amb l'ús de peces lenceres, transparències i peces d'efecte pell. Així mateix, va decidir desfer-se de la seva llarga cabellera en optar per un tall bob, mentre introduïa una mica de la moda 'goth' al seu armari, clarament influïda pel seu marit, el músic Travis Barker.

Els seus vestits de núvia, creats per 'Dolce & Gabbana' són el clar exemple d'aquest canvi dràstic d'estil. A més, ha començat a incloure penyores amb estampats rockers, tatxes metàl·liques i caçadores de cuir que combinen a la perfecció amb la gran majoria de peces de l'armari del seu marit. I encara que molts han pensat que això és "només una etapa" per tenir una mica més en comú amb el bateria de 'Blink-182', el cert és que Kourtney està bastant còmoda amb el seu nou estil moter o més ben dit 'estil Motomami', tal com ho indica el famós tema de Rosalía.

A diferència d'anys anteriors, la fundadora de 'Poosh' no s'ha decantat per vestits vaporosos, colors vibrants o estampats florals per a la temporada estival. Aquest any, Kourtney ha preferit les gavardines de pell, sabates de plataforma, caçadores de cuir, vestits d'encaix en color negre i botes altes, convertint-se així en una veritable 'Motomami, motomami, motomami' als seus 42 anys.

I encara que aquest estil pot semblar 'too much' per a la temporada, tots sabem que les Kardashian no utilitzen absolutament res a menys que estiguin segures que els seus looks són o seran tendència de moda en els propers dies. D'aquesta manera, la germana gran de Kim Kardashian s'ha inspirat en les passarel·les de firmes d'Alta Costura com Dior i Balmain per crear el seu estil moter.

Un clar exemple d'això és un dels últims looks que ha utilitzat la socialité en una foto publicada en el seu compte d'Instagram. Kourtney va elegir una caçadora de cuir oversize amb tatxes metàl·liques i estampats gràfics, i jutjant pel comentari que va escriure Travis Barker que deia: "Tu en aquesta jaqueta", al costat d'un emoji traient la llengua, es pot arribar a assumir que la jaqueta li pertany a ell. Per complementar el look, la socialité va elegir un vestit curt d'estil lencero en un vaig degradar entre vermell i taronja amb detalls en encaix color negre. També, es va decantar per unes botes, per sota del genoll, de puntera quadrada, ideals també per a l'entretemps. Per últim i no menys important, Kourtney Kardashian va triar unes ulleres de sol de muntura XXL i una petita bossa de mà en color negre.

Malgrat que la temperatura mitjana a Califòrnia ronda entre els 31° i els 33° a l'estiu, el cert és que això no sembla importar-li molt a Kourtney, ja que no hi ha res que l'aire condicionat no pugui solucionar.