Durant les seves aparicions en el reality show de la seva família, Kendall Jenner sempre ha indicat que ella és l'atleta de la seva família. A més de desentrampar-se com a animadora durant l'escola secundària, la top-model també és fan dels esports hivernals, així que ha demostrat als seus fans que és una d'autèntica 'crac' de l'snowboard.

Fa un any, l'ex de Devin Booker va publicar el seu primer vídeo a la plataforma de TikTok, un clip en el qual apareix estavellant-se de cara contra la neu en intentar aterrar després d'un salt en una taula de snowboard durant les seves vacances en Aspen, Colorado. Tanmateix, tot sembla indicar que aquest "accident" va poder haver estat planejat, ja que fa tan sols uns dies va demostrar el seu veritable talent per a aquest esport.

A través de les seves històries d'Instagram, Kendall va publicar un vídeo en el qual va demostrar la seva destresa per al snow, aconseguint mantenir-se sobre la taula en una baixada pronunciada i fent-ne trucs al camí cobert de neu, aconseguint desmentir aquell primer vídeo en què no va poder mantenir-se dempeus. D'aquesta manera, la germana de Kylie Jenner confirma que li ha dedicat molt temps a aquest esport, per la qual cosa no dubta a presumir de les seves gestes en cada una de les seves vacances hivernals en aquest paradís nord-americà cobert de neu.

A més, la supermodel va aprofitar les seves vacances a Aspen per presumir de les seves noves adquisicions d'hivern, incloent una peça d'abric de més de 5.500 euros. En aquesta escapada amb la seva germana Kylie, Kendall ha posat amb peces firmades per Supreme, Jonathan Simkhai i Stella McCartney. Tanmateix, ha estat una jaqueta embuatada estil bomber la que ha robat totes les mirades. Es tracta d'una peça de Loewe en color verd, valorada en més de 5.500 euros, que va combinar amb uns texans de Khaite i una gorra d'Emma Brewin.

Kendall Jenner va heretar els gens olímpics del seu pare, Caitlyn Jenner (abans Bruce Jenner)

Fa alguns anys, durant un episodi del reality 'Keeping Up With The Kardashians', Kendall Jenner va indicar el següent: "Literalment estic construïda com una atleta. Cada prova de sang que m'he fet ha dit que soc per sobre del límit normal d'atletisme". Durant un partit de voleibol contra les seves germanes Kardashian, Kendall es vantava de tenir "el cos d'una estrella de l'esport", ja que estava genèticament "construïda" per a això, ja que és la filla d'un decatleta olímpic.

Durant l'episodi, l'ex d'Harry Styles també va demostrar la seva competitivitat a l'hora d'enfrontar-se a qualsevol persona en l'àmbit esportiu, expressant que, "quan es tracta d'esports, m'agrada guanyar". A més, també va indicar que Caitlyn Jenner estava molt compromesa amb el desenvolupament físic de les seves dues filles amb Kris Jenner, de manera que les exhortava a millorar diàriament. "El meu papa sempre va tenir tanta fe a Kylie (Jenner) i en mi quan es tractava de ser atlètiques. Vam créixer com a nenes de papa amb aquests gens olímpics, així que les Jenner, simplement ho tenim en nosaltres", va dir.