Tot sembla indicar que el títol de 'Princesa de Gal·les' té una espècie de maledicció, ja que Kate Middleton s'ha convertit en la nova Lady Di de la Familia Reial britànica a causa de la viralització de la presumpta infidelitat del príncep Guillem amb Rose Hanbury, una aristòcrata del cercle íntim dels Windsor que s'ha convertit en els últims quatre anys a la seva pròpia 'Camilla Parker Bowles'. Fa tan sols uns dies, alguns tabloides britànics com 'The Sun', 'Daily Mail' o 'The Mirror' van tornar a fer eco de la suposada infidelitat de Guillem a Kate Middleton en afirmar que el fill gran de Carles III va passar el Dia de Sant Valentí amb el seu amant, Rose Hanbury, esposa del marquès de Cholmondeley, i no amb la princesa Kate, mare dels seus tres fills i futura reina consort del Regne Unit.

Tanmateix, el més curiós de tot aquest escàndol és que ja ha passat abans. A finals de la dècada dels 80 i principis dels 90, els principals mitjans de comunicació van informar que el llavors príncep Carles hauria enganyat a Lady Di, princesa de Gal·les, amb Camilla Parker Bowles, una aristòcrata que estava casada amb l'oficial de l'exèrcit Andrew Parker Bowles. En aquell moment, cap mitjà no va ser censurat per revelar els detalls d'aquesta relació extramarital, per la qual cosa els detalls de les trobades entre Carles i Camilla van protagonitzar els titulars mundials, i fins i tot el mateix Carles va parlar va admetre haver-li estat infidel a Diana en una entrevista televisada el 1994.

El príncep Guillem censura als mitjans perquè no es parli més de la seva suposada infidelitat

D'altra banda, el príncep Guillem i Kate han preferit mantenir la seva vida "privada" lluny del focus mediàtic, així que han recorregut a una llei per desaparèixer qualsevol rastre de la notícia sobre la presumpta infidelitat del príncep de Gal·les en els mitjans britànics. Segons els experts, el Palau de Buckingham va fer que s'apliqués la llei 'super-injunction' a tots els tabloides del país, una eina legal que s'utilitza per censurar als mitjans en situacions específiques, permetent ocultar la informació que atempti contra la intimitat de les persones i les organitzacions més poderoses del món, independentment de si és real la notícia o no. De fet, aquesta llei és tan estricta que, en cas d'aplicar-se, els mitjans britànics no poden esmentar-la ni fer al·lusió a ella a cap de les seves publicacions.

D'altra banda, Richard Kay, amic íntim de Lady Di i corresponsal de la reialesa per al 'Daily Mail', va indicar que la infidelitat de Guillem a Kate pertany a la categoria de 'fake news' ('notícia falsa'). "Aquests rumors nocius són simplement falsos. En el seu moment es va arribar a contemplar la possibilitat d'accions legals, però com no s'ha aportat cap tipus d'evidència, s'ha decidit ignorar-los", va explicar. Així que, podria haver-se aplicat la llei 'super-injunction' per desaparèixer qualsevol rastre de l'affaire del príncep Guillem amb Rose Hanbury? És probable, però és impossible provar aquesta teoria a causa de la naturalesa d'aquesta llei que prohibeix esmentar-se a si mateixa.