Últimament, Karol G està en boca de tots, ja sigui pels seus temes, pel seu romanç amb Feid o les dedicatòries que li ha fet recentment la seva exparella, Anuel AA, públicament. Tanmateix, aquesta vegada no es tracta d'això, sinó d'un bon record que té la cantant del reconegut narcotraficant Pablo Escobar.

Quin record té Karol G sobre Pablo Escobar?

Durant una entrevista concedida a la revista GQ, la intèrpret de 'Mañana Será Más Bonito' va revelar una història que la relaciona amb Pablo Escobar, també conegut com a El Patrón del Mal, i per ser un dels narcotraficants més perillosos del món. En la conversa, l'estrella de la música va parlar de la seva infantesa al seu natal Medellín, on la seva família va tenir un vincle amb el líder del Cartell de Medellín, Pablo Escobar, assenyala Mundo Deportivo en el seu lloc web. D'acord amb el revelat per la cantant, Pablo Escobar "va salvar" la seva família durant una crisi econòmica quan la seva mare, Martha Navarro, treballava com a cambrera en un restaurant on el narcotraficant solia menjar.

Es pot destacar que, en aquell moment, Pablo Escobar no era conegut com a El Patrón del Mal, ni el seu imperi era tan gran com es va conèixer després, segons l'indicat pel mitjà ja citat. Karol G va precisar que quan els seus pares van conèixer Pablo Escobar, el capo era conegut per ser un home amb molts diners, als quals li agradava ajudar a qui més ho necessitaven. Tanmateix, La Bichota no va desviar l'atenció de la conversa i també va parlar de la influència negativa que el narcotraficant va sembrar en la imatge de Colòmbia a nivell mundial. En aquest sentit va explicar el següent: "M'encanta, el meu país té un estereotip que l'únic que tenim allà és narcotràfic i drogues i no, aquella època ja va passar, encara veu que les persones li parlen de Pablo Escobar, perquè la gent el veu com un personatge i el veu perquè apareix en una sèrie, però al meu país és una cosa que va causar molt mal". De fet, la reggaetonera va assegurar que té pensat continuar treballant per millorar la imatge de Colòmbia en el món: "Poder posar el meu gra de sorra i dir que formo part de la camada d'artistes que podem fer alguna cosa pel meu país, és increïble", va manifestar.

Anuel AA sembla no superar Karol G

Des de la seva ruptura amb la cantant Yailin, l'intèrpret d''Hipócrita' ha estat fent referències constants a la seva exnòvia Karol G, la qual cosa molts interpreten com un coqueteig per obrir pas a una reconciliació. Tanmateix, Karol G ho ha ignorat, i fins i tot va esborrar totes les fotografies que tenia conél a les seves xarxes socials. A més, s'ha esmentat que la intèrpret de "La Vida es Una" manté una relació sentimental amb Feid. Així que Anuel AA va tornar a fer referència a ella, però aquesta vegada va atacar el seu nuvi. Per a això, va donar a conèixer una fotografia on se li veu prenent una selfie amb un rètol groc on es pot llegir "Fuck Ferxxo".