Des de temps immemorables, la societat els ha exigit a les dones complir certs estàndards de bellesa per ser considerades "boniques", malgrat totes les implicacions que comporta complir aquests estrictes paràmetres. De fet, la gran majoria de les celebritats han adoptat estils de vida que els permetin encaixar amb els estereotips, tanmateix, totes aquelles que han preferit mostrar-se una mica més naturals davant del món han estat durament criticades per la seva aparença. Això li va succeir a Karol G fa tan sols uns dies, quan va ser víctima de diversos comentaris despectius sobre el seu físic en el seu últim post a Instagram. Tanmateix, la colombiana va prendre la decisió de no quedar-se callada davant dels seus haters i els hi ha deixat un missatge molt clar a tots aquells que s'han burlat de la seva figura.

Fa uns dies, la intèrpret de 'Gatúbela' va publicar una sèrie d'imatges per promocionar el seu nou tema, 'X si volvemos', en col·laboració amb Romeo Santos. En la primera imatge se la veu ajaguda sobre un matalàs, lluint només roba interior i una samarreta blanca amb obertures a la zona de l'abdomen. La cantant va posar com una autèntica sirena, però a causa de la posició en la qual estava col·locada, diversos internautes han criticat la seva figura en considerar que "sembla que està embarassada", mentre que d'altres van donar suport a aquest comentari en afirmar que la colombiana "no té el ventre pla".

"Tots els cossos són diferents i són bonics", la reflexió de Karol G davant de les crítiques pel seu cos

Karol G sol fer cas omís a les crítiques que rep diàriament, però hi va haver un comentari en específic que va fer que la cantant reaccionés i es defensés dels atacs de la millor manera possible. I és que un dels seus haters va publicar el següent: "Aquestes fotos sembla que les va fer el seu pitjor enemic. No li afavoreix en res, se li veu la panxa", al qual ella li va contestar: "Les fotos no me les va fer el meu pitjor enemic, me les va fer una de les millors fotògrafes que he conegut i que encara no puc creure que hem fet fotos juntes", comença escrivint a la seva publicació.

"No es tracta de si m'afavoreix o no, perquè així és el meu cos. Per a què buscar que em quedi diferent si és així? Tots els cossos són diferents i són bonics tal com són. Que maco és veure el real i no l'efímer", va continuar. "La panxa va ser per el hot dog que em va regalar algú aquests dies en un xou... Encara que real, fa molt no era tan assenyada amb l'exercici. Han pensat alguna vegada que hi ha persones que de veritat estan vivint moments difícils i passant reals necessitats com per preocupar-nos d'una cel·lulitis, una arruga, o en agafar uns quilos? Espero que no! Estimeu-vos molt!", conclou|acaba el comunicat.

La reacció de Karol G ha estat aplaudida pels seus fans, que li han donat suport amb els seus comentaris i les seves mostres d'afecte. "Podria pesar 300 quilos i continuaria posant fotos, perquè al final ella ven la seva música, no el seu cos", va indicar una internauta. "De quin val tenir un cos espectacular si l'autoestima o la intel·ligència emocional la tens per terra", va afegir una altra usuària.