La lluita femenina sembla ser una de les banderes amb què treballa Karol G. A més de ser una de les cantants llatines més d'èxit de l'actualitat, ha demostrat que és una gran cap en compartir amb els seus més de 60 mil seguidors al seu equip de feina, que es pot destacar, està compost per 95% de dones. Fa uns mesos enrere, la intèrpret de 'Provenza' va revelar que havia complert un dels seus màxims somnis que era tenir la seva pròpia oficina per a la seva empresa a Medellín. D'igual forma en el mateix vídeo, va aclarir que no es tractava d'una de disquera ni de bon tros i que en realitat aquest espai era per tractar temes de tota mena com la seva fundació per ajudar dones en estat de vulnerabilitat, temes relacionats a la seva imatge i la seva marca de roba.

Tanmateix, d'acord amb el publicat pel lloc web Glamour, en aquesta ocasió la colombiana es va dedicar únicament a presentar i reconèixer el treball de cada dona que es troba col·laborant amb ella. "Hola, recorden que fa un temps els presenti la meva oficina i molts van preguntar que fan a l'oficina de Karol G, bé no és una disquera, sinó que des d'aquí manegem totes les meves coses, i l'equip és 95% format per dones", va detallar. La 'Bichota', com també és coneguda, es va apropar a cadascuna de les seves col·laboradores perquè parlessin sobre les seves tasques diàries i com donen suport a la cantant en el dia a dia. I, encara que les seves noies es van limitar en parlar sobre les seves càrregues laborals, Karol G no va dubtar a aplaudir i reconèixer les seves diverses tasques.

Aquest gest sembla demostrar una gran humilitat per part de la intèrpret, i al mateix temps de la gran iniciativa d'apoderament femení que més líders d'equips haurien de posar en pràctica. La cantant de 32 anys que va arrasar en els Latin American Music Awards el 2023, en convertir-se en l'artista més guardonada de la nit, va confirmar una vegada més que a més de ser talentosa, té un cor feminista digne d'admirar, tal com assenyala l'esmentat mitjà.

Karol G i el seu commovedor missatge

Més enllà de contribuir en una societat més inclusiva, Karol G recentment va revelar als seus milions de fanàtics un inspirador missatge per motivar-los a complir els seus somnis. A través del seu compte de Twitter, on compta amb més de nou milions de seguidors, va compartir unes encoratjadores paraules per als seus fidels admiradors. "No hi ha edat per estudiar, per graduar-se, per tornar, per anar-se'n, per casar-se, per tenir fills, per complir somnis... cada qui va al seu ritme... tots ens estem esforçant", va redactar.

Per descomptat que les reaccions no es van fer esperar "així és, la meta és acabar no on un comença", "tens tota la raó", "exactament", "enorme Karol G"gràcies per aquestes paraules", "totalment d'acord", "el que necessitava llegir en aquests moments, gràcies, gràcies", "just quan més ho necessitava, t'estimo", van ser alguns dels comentaris que va rebre la cantant.