Shakira està en els titulars de tots els mitjans, ara la cantant colombiana és tendència a nivell global pel seu polèmic divorci amb l'exfutbolista Gerard Piqué i, per descomptat, pel seu recent i impactant tema amb Bizarrap que va arribar a superar els 26 milions de reproduccions a només 12 hores de la seva estrena. Amb tot això, tant els seus fans com els de Karol G, esperen amb ànsies una col·laboració entre ambdues, que sembla que ve en camí.

La intèrpret de Tusa també va acabar la seva llarga relació amb Anuel AA de forma inesperada i ell, poc temps després, va començar un nou romanç amb Yailin la més viral, amb qui es va casar i en poc temps la relació fins i tot els va portar un nadó en camí; una petita que portarà el nom de Cataleya i que naixerà al llarg d'aquest any, tal com explica el lloc web d'E! News. D'altra banda, Shakira, com ja hem esmentat anteriorment va viure una polèmica separació amb Gerard Piqué després de més d'una dècada com a parella. A més, van haver d'enfrontar-se per la custòdia de Milà i Sasha, tanmateix, al final van aconseguir un acord perquè comparteixin temps junts.

Com que ambdues van passar moments durs en les seves relacions els fans han insistit i tenen l'esperança que tant Shakira com Karol G facin una col·laboració on puguin expressar aquestes emocions de desil·lusió amorosa. El més impactant és que sembla ser una gran possibilitat per a les colombianes. Els fans van unir peces, i és fa uns dies abans de la impactant estrena del tema de Shakira amb Bizarrap, Karol G va publicar en el seu compte de Twitter: "Ningú no va morir per començar d'una altra vegada de zero. Abans va ser allà quan tot l'increïble va succeir". Els seus seguidors consideren que no és una casualitat que ambdues cantants parlin del mateix tema i creuen que pròximament pogués apropar-se una col·laboració de les dues celebrities llatines.

Shakira i el seu nou tema

D'acord amb El Popular, la cançó de Shakira i Bizarrap es converteix en una dels més visualitzades a la plataforma de YouTube, col·locant-se en podi amb BTS entre altres bandes i temes musicals que també van assolir una gran quantitat de reproduccions només poques hores després del seu llançament. Cal recordar que el passat 9 de gener, la colombiana havia compartit una foto amb una frase que deia: "Una loba como yo no está pa' tipos tu 11/01/2023". Posteriorment l'argentí Bizarrap va revelar que es tractaria de Music Session #53.

La cançó, que al final va tenir la seva estrena mundial l'11 de gener en la nit, va causar la sensació de milions de fanàtics que a poques hores es van encarregar de tornar-ho tendència a la Plataforma de YouTube, sobretot per les picants lletres que tenia la cançó. Tot el que cantava la intèrpret colombiana feia una clara referència al seu vell romànic amb l'exfutbolista i a qui ara és la seva actual núvia, Clara Chía. Fins al moment les xarxes socials es troben dividides per les opinions dels qui donen suport a Shakira i dels qui condemnen la seva acció.