Karol G s'ha convertit en la reina del gènere urbà. Cada un dels seus temes es converteix ràpidament en un hit en liderar totes les plataformes musicals. Per aquesta raó, els seus fans estan molt pendents de cada una de les seves publicacions, ja que podria deixar anar algunes pistes sobre algun nou llançament o gira de concerts. I va ser precisament a les seves xarxes socials on la cantant va deixar entreveure que podria existir una col·laboració amb l'estrella més important musical en l'actualitat, el cantant porto-riqueny Bad Bunny.

Fa alguns dies, la intèrpret de temes com 'Provenza' i 'Gatúbela' va publicar en el seu compte de TikTok un vídeo en el qual sostenia un micròfon sense fil que compta amb la funció de modificació de veu. Per divertir-se una mica, la Bichota va voler imitar el to de veu de Bad Bunny en intentar cantar com ell. La colombiana va triar el tema 'Un coco', de l'àlbum 'Un verano sin ti' de l'intèrpret boricua. Per afegir-li una mica més de personalitat al vídeo, Karol G va canviar les seves expressions facials en mostrar-se una mica més seriosa davant de la càmera, mentre intentava que la seva veu s'escoltés molt més greu.

bad bunny insta (2)
Bad Bunny

L'ex d'Anuel AA es trobava acompanyada d'Ovy On The Drums, el seu productor musical des de fa diversos anys i amb el que ha treballat durant els llançaments de les seves cançons més reeixides, pel que molts dels seus fans van començar a especular que el productor tindria al cap que Karol G col·laborés amb Bad Bunny en un nou tema, una cosa que sense cap dubte incendiaria totes les xarxes socials i les plataformes musicals explotarien.

Karol G canta com Bad Bunny i els seus fans embogeixen

El vídeo ja compta amb més de 3.5 milions de "likes" i més de 18.000 comentaris dels seus fans, que estan realment ansiosos per una col·laboració entre els dos artistes urbans més famosos del moment. "Karol Bunny no existeix: 'Karol Bunny existint'"; "Necessitem un remix ara @badbunny"; "Necessitem una cançó amb Bad Bunny al teu nou àlbum"; "Bad Bunny, ens apressa una col·laboració amb Karol G", van ser tan sols alguns dels comentaris dels seus fans, que han esperat aquesta reunió des de 2017 quan Karol G i Bad Bunny van interpretar junts la cançó 'Ahora me llama'.

I encara que Karol G i Bad Bunny tenen una molt bona relació professional i personal, el cert és que la colombiana ha decidit avaluar molt bé tots els detalls abans d'acceptar una col·laboració musical amb un altre artista, ja que per a ella els featuring "ja van perdre el seu sentit". Això el va donar a conèixer durant una entrevista amb l'humorista 'Chente'.

"He tingut oportunitats molt grans de col·laboracions que jo he dit que no, perquè per més que m'agradi l'artista... No encaixaríem en la mateixa ona. No flueix i no es veu especial si col·laborem", va afirmar en la conversa. D'aquesta manera, Karol G va expressar que perquè ella accepti una col·laboració musical hauria de tenir "una cosa especial i no perquè sí", aquesta connexió especial que sí que s'ha vist entre ella i Bad Bunny cada vegada que es troben.