L'escena musical actual pertany a Karol G, que ha arrasat en els últims anys. Una prova d'això és la seva gira "$trip Love Tour", les primeres presentacions de la qual estan "sold-out", on també figura el Madison Square Garden i el Barclays Center. A les xarxes s'ha parlat llargament sobre les últimes presentacions, a causa que la totalitat de les seves "performance" han estat impressionants. Ja hi ha milers de fans que esperen amb ànsies l'anunci d'altres dates. Tanmateix, la sorpresa més recent és que un fan li va demanar matrimoni en ple concert i ella el va rebutjar.

Durant un recital a Montreal, Canadà, Karol G va desencadenar la mateixa eufòria que en presentacions anteriors. Està de més dir que va posar a gaudir el públic i va robar milers de cors. Precisament per això va rebre una proposta inesperada per part d'un seguidor, encara que no va caure a les seves xarxes. Al mig del mar de persones que es reunien al voltant de l'escenari, era visible una pancarta amb una proposta de matrimoni. "Carolina Giraldo [Nom real de Karol] casa't amb mi, si us plau que la tòxica em va donar permís", va llegir l'artista davant tots els presents.

Sense sorprendre's o semblar contrariada, li va respondre: "Ai, jo t'estimo. Així, amb anell i tot?". I, malgrat que la resposta semblava prometedora, poc després va tancar l'assumpte amb humor. "Però és que jo no em vull comprometre. Som solets, si o no?", va dir per a la decepció de l'agosarat cavaller que es va arriscar a tractar de robar el seu cor. Aquesta vegada, un fanàtic no va aconseguir res de la intèrpret de 'Provenza'. Tanmateix, en dies anteriors va transcendir que a un dels seus seguidors li va regalar una suma important de diners.

Karol G li va regalar milers de dòlars a un fan després del seu acte en un concert

La cantant colombiana ha protagonitzat diverses nits per al record. En veure el suport de les persones i adonar-se del que està vivint, la seva emoció ha estat evident. Durant una cançó en el Prudential Center de Newark, amb prou feines va poder contenir les llàgrimes. És possible que aquesta demostració de l'afecte que li tenen els seus fanàtics l'ajudés a decidir premiar alguns d'ells. Així doncs, va anunciar que estaria premiant amb una bona suma de diners aquells que tinguessin una gran energia i es moguessin millor durant el seu xou. Actualment, són diversos els qui s'han emportat els 1 000 dòlars promesos.

En l'espectacle del Madison Square Garden de Nova York es tenia prevista aquesta dinàmica. El sorprenent va ser que el guanyador es va portar a casa molt més de 1 000 dòlars. "En cada xou pujo quatre persones del públic a l'escenari per competir per mil dòlars. A ell li vaig donar 10 mil dòlars per trencar el Madison Square Garden. Gaudeix-los", va publicar la compositora en el seu Instagram. Pel que sembla, el guanyador la va deixar impressionada i va augmentar la recompensa fins a altures insospitades. Apareixia molt emocionat a la foto, amb diversos maletins plens de diners envoltant-lo.

Ja saps com guanyar el respecte de Karol G? Demanar matrimoni no és el camí més segur, ballar bé i gaudir de la seva música pot ser que sí ho sigui.