Des de fa algun temps s'ha especulat sobre una possible relació amorosa entre la cantant colombiana Karol G i el cantant Salomón Villada Hoyos, més conegut en l'escena urbana com Feid. Tot va començar quan la parella va protagonitzar un candent ball mentre cantaven el tema 'Friki' durant un concert a la ciutat de Medellín, Colòmbia. Ara, la parella d'intèrprets ha donat una nova pista sobre el seu romanç en publicar una fotografia amb un tatuatge idèntic sobre una de les seves galtes.

A través de les seves històries d'Instagram, tant Karol G com Feid van compartir una sèrie d'imatges on se'ls pot veure un petit tatuatge amb forma de cor sobre les seves galtes, aquest detall podria ser la confirmació del romanç entre ells segons els seus fans, encara que altres seguidors afirmen que només es tracta d'una bona amistat entre ells.

 

 

Tanmateix, la teoria de la 'friendzone' entre aquests dos cantants ha anat perdent popularitat després que la parella fos captada sopant en un famós restaurant de Madrid durant la participació de 'La Bichota' al festival 'MADO', un esdeveniment que va celebrar a la comunitat LGBTIQ+ i la diversitat de gènere durant el mes del 'Pride'. I és que a través de les xarxes socials es van filtrar alguns vídeos on es pot veure diverses persones fugint dels paparazzis, mentre es cobrien completament amb unes estovalles blanques, propietat del restaurant, per ocultar la seva identitat. No obstant això, aquest estrany mètode per passar desapercebuts va causar l'efecte contrari, ja que desenes de persones es van apropar als afores d'aquest establiment per tractar d'aconseguir una foto de Karol G i el seu "acompanyant", però ràpidament van pujar a una camioneta per escapar-se del lloc.

 

 

Encara que els paparazzis no van aconseguir captar la cantant en el seu sopar romàntic, les persones que eren a l'establiment van afirmar que es tractava de Karol G. De fet, en els vídeos filtrats a les xarxes socials es pot escoltar les veus d'algunes persones que criden el nom de la intèrpret de 'Provenza', mentre que una fan crida "Bichota, si us plau", en intentar fer-se una foto amb ella.

Feid desencadena els rumors de la seva possible relació amb Karol G en mostrar per error el fons de pantalla del seu mòbil

I és que a més d'impactar tots amb la seva inesperada tàctica per passar desapercebuda davant la multitud, els internautes també han embogit en descobrir que l'altra persona que s'ocultava sota d'unes estovalles era el cantant Feid, el jove colombià amb qui l'han relacionat sentimentalment des de fa uns mesos.

Encara que la parella de cantants ha intentat mantenir aquest suposat romanç lluny de la mirada pública, el cert és que sí que han deixat algunes pistes a les xarxes socials que han pogut ser descobertes pels seus seguidors. Entre elles podem esmentar que Feid va mostrar per accident la pantalla del seu mòbil durant una entrevista, on es va poder observar una foto de Karol G com a fons de pantalla, una acció que és molt més comuna en persones que tenen una relació romàntica.