Fa unes setmanes, la cantant Karol G va culminar la seva reeixida gira concerts anomenada 'Strip Love Tour', acomiadant-se dels escenaris fins i tot el 2023, i celebrant amb magnificència l'any més reeixit de tota la seva carrera, ja que va aconseguir esgotar totes les entrades dels seus concerts i festivals i va ser nominada als premis més importants de la indústria de la música. Com era d'esperar-se, la colombiana ha inspirat a una gran quantitat de fans, que intenten recrear els seus looks per assemblar-se una mica més al seu ídol. Tanmateix, una jove veneçolana ha robat tota l'atenció en fer-se viral per la seva gran semblança amb la intèrpret de 'Gatúbela', per la qual cosa ha estat catalogada com "la doble de Karol G".

Es tracta d'una jove influencera veneçolana anomenada Adriana, el perfil de la qual en xarxes socials és @adrnszb, i que es va fer viral en recrear un look icònic de Karol G per assistir a una festa d'Halloween. A través de TikTok i Twitter, Adriana va publicar com va ser el procés per convertir-se en l'ex d'Anuel AA. "Finalment va passar: em vaig disfressar de Karol G", va escriure la tiktoker en el títol del vídeo. Ràpidament, el vídeo es va viralitzar a totes les xarxes, ja que la semblança entre ambdues és realment impressionant. A més, Adriana va utilitzar el seu talent per maquillar-se per recrear completament el seu look, es va tenyir el cabell del mateix to de blau que utilitzava Karol G abans de tenyir-se de vermell i fins i tot va recrear l'estilisme de la 'Bichota' al videoclip de la seva cançó 'Location', utilitzant un mocador com a top, uns texans desgastats i un altre mocador del mateix estampat a tall de diadema.

Al moment, la publicació ja ha superat els 5 milions de visualitzacions en TikTok, més de 370.000 "likes" i 2.400 comentaris, entre els quals destaquen els següents: "Ets la germana perduda de Karol G"; "Vaig pensar que era Karol G"; "S'assemblen massa"; "99,9% idèntiques"; "Com que no ets Karol G?"; "És impressionant la semblança. Són germanes perdudes"; "Com? La de la primera foto no era Karol G? Vaig pensar que era ella"; "Ets la seva bessona". Així mateix, una gran quantitat de seguidors de la doble de Karol G van etiquetar el perfil de l'artista amb l'esperança que el veiés i reaccionés davant del seu doble.

Karol G i Antonio Banderas... junts?

El proper 21 de desembre s'estrenarà a les sales de cinemes la pel·lícula 'El Gato con botas: el último deseo', el segon spin-off d'un dels personatges més famosos de la saga de Shrek. L'elenc comptarà amb les veus d'Antonio Banderas com 'El Gato con botas' i Salma Hayek com 'Kitty Patitas Suaves'.

A més, aquest nou film comptarà amb la participació de Karol G, qui va ser elegida per interpretar la cançó "La vida és una", tema que forma part de la banda sonora de la pel·lícula. L'artista colombiana ha col·laborat novament amb la seva antiga casa productora, Ovy On The Drums, creant un tema molt divertit que barreja el pop i el reggaeton amb la clàssica guitarra espanyola del Gat amb botes.