La gira 'Strip Love Tour' de Karol G per algunes ciutats dels Estats Units ha estat tot un èxit. Milers de fans l'han acompanyat a cantar les seves cançons i ballar les seves coreografies mentre la colombiana segueix posicionant-se com una de les artistes més populars del moment a causa de la receptivitat de tots els seus temes. I encara que la colombiana ha sorprès els seus fans en volar en un Ferrari sobre l'escenari, el cert és que mai no es va imaginar que ella s'emportaria una inimaginable sorpresa en un dels seus últims concerts; i no, no es tracta de la clàssica demanada de matrimoni.

Segons va comptar la cantant, mentre es trobava interpretant el tema 'Makinon', cançó en col·laboració amb Mariah Angeliq, durant el seu concert en Freixe, Califòrnia; Norma, una fan de la cantant que es trobava entre els assistents, es va posar de part en un dels banys del recinte, pel que van haver de remetre-la a urgències per poder garantir la salut tant de la mare com la de la nadó, protagonitzant així un fet inèdit en la carrera de Karol G.

Aquesta informació va ser confirmada a través del compte d'Instagram del Save Mart Center, el lloc de l'esdeveniment, on van publicar una foto de Karol G amb la següent inscripció: "Una assistent al concert va donar a llum una nena durant l'espectacle".

Karol G va sorprendre la dona que va donar a llum en el seu concert

En finalitzar el concert, l'equip de treball de Karol G li va explicar el que havia succeït. Immediatament, la intèrpret de 'Gatúbela' va demanar les dades de la jove mare i es va dirigir a l'hospital Saint Agnes Medical Center per poder comprovar com es trobava de salut i, per descomptat, conèixer a la nadó.

@karolg.502gt ���������������� #KarolG #karolg #striplovetour #mami #striplovetour2022 #striplovetourusa ♬ GATÚBELA - KAROL G & Maldy

Va ser a través d'unes publicacions en el seu compte d'Instagram que la colombiana va compartir la sorprenent anècdota del seu últim concert. "Hey, família. Quan estava aquí en el concert en Freixe hi va haver una dona que va donar a llum quan estava cantant Makinon. Va ser una bogeria. Llavors vaig acabar el concert i vaig venir a visitar-la a l'hospital perquè em va deixar molt emocionada i estic en xoc", va explicar en un vídeo amb la veu entretallada per l'emoció.

"Anahí, la nadó està increïblement sana i bonica! La seva mami també i jo estic sense paraules! Feliç, beneïda i agraïda per aquestes increïbles experiències que Déu agrega a la meva vida. Aquí estic, sempre lleial a la lleialtat de vostès", va escriure la cantant en el seu perfil d'Instagram juntament amb una fotografia en la qual se li veu realment commoguda per aquest esdeveniment.

Norma, la dona que va donar a llum, també va donar les seves declaracions des de l'hospital: "Quan vaig veure Karol G a l'hospital em vaig quedar molt sorpresa: 'Vaig venir a veure't, i aquí vens a veure'm'", li va dir a la cantant. Sense lloc a dubte, aquest concert serà realment inoblidable per a Karol G i per a una de les seves fans, que es va convertir en el centre de totes les mirades en donar a llum en el concert del seu ídol musical.