Karol G s'ha convertit en l'exponent femenina del gènere urbà més d'èxit del moment. Les seves dues últimes gires de concerts, 'Bichota Tour' i 'Strip Love Tour' han estat un total sold out en totes les seves presentacions a diversos països del món. Tanmateix, malgrat la seva fama i la seva immensa popularitat, tot sembla indicar que la intèrpret de temes com 'Mami' i 'Gatúbela' no està en el seu millor moment, ja que ha compartit un missatge a les seves xarxes socials que ha preocupat tots els seus fans.

A través del seu compte de Twitter, la intèrpret colombiana va revelar que no està del tot bé, però que va haver de seguir amb les seves responsabilitats per amor als seus fans. "Avui ha estat un dia difícil, avui pujar a cantar no va ser fàcil!. Però és de BICHOTAS sortir i trencar l'escenari perquè no importa què, vostès es mereixen el millor de mi sempre", va escriure. A més, també li va donar les gràcies a tots els fans que van assistir al seu concert a San Diego, Califòrnia "Aquesta nit vostès han alleujat el meu cor. T'amo San Diegoooo. Gràcies!".

De moment, la cantant no ha explicat què és el que la té tan desanimada, però els seus fans han especulat que podria tractar-se d'una altra decepció amorosa, ja que l'últim tweet que va publicar abans d'aquest esquinçador missatge deia: "Estimar algú és cuidar-lo de la teva pròpia capacitat de danyar-lo", juntament amb un emoji de cor danyat, el mateix que va utilitzar en aquesta última publicació.

Tanmateix, de moment continuarà enfocada a la seva gira, ja que encara ha de complir les dates previstes dels seus concerts a San Francisco, Los Angeles, Freixe, Portland i Seattle als Estats Units, i Vancouver al Canadà.

Els fans de Karol G reaccionen a la seva preocupant publicació

La publicació de l'ex d'Anuel AA va cridar immediatament l'atenció dels seus seguidors, que van decidir expressar el gran amor que senten per ella a la secció de comentaris. "Gràcies. Això et fa gran i bonica, sempre donant la teva millor cara als teus fans, encara que per dins estigui plovent. Per això i més t'estimem molt", "La meva reina, Karol G, no sé pel que estàs passant, però nosaltres t'estimem i mai no deixarem que et sentis malament, Ànim la meva reina!", "T'amo amb tot el meu cor, sigues feliç si us plau, sempre la trenques malgrat les adversitats", "Les BICHOTAS sempre podem amb tot MAMI", van ser tan sols alguns dels més de 1.000 comentaris que han publicat els seus fans.

Així mateix, una fan xilena va decidir expressar-li el seu afecte, malgrat que no va poder ser present en el concert de San Diego. "Em va fer mal el cor llegir això. Tu saps que t'estimem i que el teu dolor és el nostre, gràcies per fer que res no el notés, crec que ningú no el va notar (jo menys que no vaig estar allà) no sé què serà, però des de Xile t'envio una abraçada molt forta i molts petons. T'admiro", va expressar la seguidora de Karol G.