En les últimes setmanes, Yailin 'la más viral', esposa d'Anuel AA, s'havia mantingut allunyada de les xarxes socials. A causa d'aquesta absència, els internautes van especular que el matrimoni entre la dominicana i el reggaetoner porto-riqueny estaria arribant a la seva fi. Aquesta notícia va desencadenar una sèrie de rumors sobre una possible reconciliació entre Anuel i Karol G, que van mantenir una relació durant tres anys i van ser compromesos. Tanmateix, l'intèrpret de 'Jeepeta' acaba de donar una notícia que no va ser del grat de la intèrpret colombiana.

Després de sis mesos de matrimoni i una suposada ruptura, Anuel i Yailin acaben de confirmar que estarien en la dolça espera del seu primer fill junts, una notícia molt important per a la semblant, però que no li farà gaire gràcia a Karol G. A través de les seves xarxes socials, Anuel AA va publicar la notícia juntament amb un vídeo en el qual se li pot veure en companyia de la seva esposa, mentre li acariciava la seva panxa d'embarassada tendrament. "Seré pare", va escriure. "Avui sabrem si és nen o nena. Que Déu beneeixi les famílies del món sencer. T'estimo Yailin", va agregar a la publicació. Aquesta gran notícia va desmentir els rumors de separació, ja que es va arribar a comentar que el reggaetoner li hauria estat infidel a Yailin amb una influencera anomenada Shaarza Moriel, que havia publicat una sèrie de vídeos a les seves xarxes socials en els quals afirmava tenir una relació amb Anuel AA. Tanmateix, aquesta presumpta infidelitat mai no va ser confirmada i els comptes oficials de l'influencera colombiana van ser eliminats.

Hores més tard, Yailin va publicar un vídeo durant la festa de la revelació del gènere del seu nadó, mostrant-se alegre i envoltada d'amics i familiars. En l'esmentada celebració la cantant dominicana va confirmar que estaria esperant una nena. "Jo sempre li vaig dir a Déu que em donés una família, però de l'home que jo estimés de veritat. Gràcies el meu Déu per donar-me el que sempre et vaig demanar", va escriure Yailin ' la más viral', el nom real de la qual és Jorgina Guillermo Díaz. "Em sento súper feliç, la dona més feliç del món. No sé com agrair-te aquesta felicitat que estic sentint. Ara mateix no tinc paraules. Aquí, el teu papi i jo et vam fer amb molt amor. Estem esperant la teva arribada la meva grassoneta. T'estimo Anuel", va afegir a la seva publicació.

Al moment, aquesta publicació ha superat els 1.5 milions de 'likes' i compta amb gairebé 50.000 comentaris, molts d'ells felicitant-la pel seu embaràs i desitjant-los el millor en aquesta nova etapa de les seves vides.

Com va reaccionar Karol G davant d'aquesta notícia?

Sorprenent tots els seus fans, la intèrpret de 'Gatúbela' va publicar que el més important en aquests moments de la seva vida és la seva carrera professional i continuar lluitant per complir els seus somnis, mostrant-se indiferent davant de la notícia que la seva exparella, amb qui planejava casar-se, es convertiria novament en pare. De fet, encara que havia anunciat que no tenia previst començar una gira el 2023, la seva agència va confirmar que ja té algunes dates confirmades a Europa, de manera que podria estar refugiant-se en la seva carrera per superar aquesta notícia.