Julio Iglesias és un dels grans artistes de la història. No només a Espanya sinó a mig món, especialment a Llatinoamèrica on és molt estimat. Més enllà de la música, molt s'ha parlat de la fama de trencacors del cantant. L'exmarit d'Isabel Preysler era tot un seductor, i a la seva avançada edat, encara té corda. Es desconeix el nombre de persones amb les que hauria mantingut relacions íntimes, però es diu que superaria tranquil·lament a Joan Carles I. Tanmateix, aquesta fama de faldiller li hauria portat grans problemes perquè en el dia d'avui gairebé tothom podria ser perfectament fill de Julio Iglesias. De fet, no han parat de sortir-li persones que asseguren ser els seus fills. Un dels últims i més polèmics, Javier Santos.

Javier Santos
Javier Santos

Maria Edite Santos pensa explicar tota la veritat i recuperar el seu honor

Aquest 2023 no serà especialment bo per a Julio Iglesias, que ha intentat callar Javier Santos. L'home està disposat a demostrar que és el fill del cantant, i per a això compta amb un testimoni fiable, Maria Edite Santos, la seva mare. Aquesta explicarà tota la veritat en un llibre titulat 'Ballant entre les ombres', que es publicarà el proper 3 d'octubre. Entre les pàgines demostrarà amb tot detall que Javier és fill de juliol. En el pas va mantenir una relació sentimental amb el pare d'Enrique Iglesias.

Javier Santos efe
Javier Santos efe

En aquella època no se li va donar cap veracitat. Els mitjans de comunicació d'ella menystenien i la van arribar a acusar d'exercir la prostitució i va ser arraconada per tots els poders. En aquestes pàgines lluitarà per recuperar el seu honor i acabar amb tant dolor i sofriment.

Justament es presenta aquest llibre en el moment en què diversos advocats americans han mostrat interès a portar el seu cas als Estats Units. Si finalment progressa, podria ser un cop d'efecte que podria fer un gir inesperat a una guerra més sentimental que judicial. Julio Iglesias només desitja poder parar això perquè res no l'esquitxi. Als seus gairebé 80 anys només busca tranquil·litat i sens dubte no està disposat a reconèixer Javier com a fill il·legítim, ni tampoc sotmetre's a cap prova d'A.D.N