Mentre Isabel Preysler ha trencat la seva relació amb Mario Vargas Llosa, Tamara Falcó li dona una nova oportunitat a Íñigo Onieva després de la famosa infidelitat. La marquesa de Griñón no va poder oblidar l'empresari de cotxes, i sembla que en aquesta ocasió la cosa va seriosament. La col·laboradora parla de casament i fins i tot de maternitat en aquest 2023. Va ser una sorpresa bomba, la reina de cors no s'ho esperava. Quan es va assabentar del festeig, després de tot el que va ajudar Tamara ha recompondre's, li va advertir sobre Íñigo. Per la seva experiència, creu que el jove podria enganyar-la per segona vegada. Falcó està convençuda que la gent pot canviar.

Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE
Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE

La família de Tamara Falcó no es va quedar gaire contenta amb la notícia d'aquesta segona oportunitat. Íñigo Onieva era una persona 'non grata' en la família Preysler. L'exparella de Mario Vargas Llosa no perdona el tracte de l'empresari de cotxes a la seva nena. Una mare no suporta veure patir els seus fills. No pot entremetre's en la relació de la seva filla, però tampoc no pensa canviar d'opinió.

Isabel Preysler no té cap relació amb Carolina Molas

"Espero que Íñigo no es torni a equivocar", han estat les set paraules que ha necessitat la mare de Tamara Falcó per deixar les coses clares al jove empresari. Tamara Falcó sap que Íñigo haurà de fer un gran esforç per guanyar-se l'afecte de la seva mare. Respecta l'opinió de la socialité, ja que aquesta ha estat un pilar molt important per a ella en els tres mesos de ruptura.

Carolina Molas efe
Carolina Molas efe

Les amigues de Tamara Falcó se senten "molestes" per la situació incòmoda que la reconciliació ha generat. Elles van estar al seu costat en tot moment i no van deixar en bon lloc Íñigo, que ara torna a ser el xicot de la seva millor amiga. Respecte a la família de l'empresari guarden absolut silenci, com han fet durant els tres mesos de la ruptura.

Isabel Preysler no veu amb bons ulls que Íñigo Onieva entri a la seva mansió, i molt menys la família d'aquest que tant han protegit el seu fill. La reina de cors i Carolina Molas no mantenen cap tipus de relació. La va conèixer quan van presentar a ambdues famílies, però l'ex de Mario Vargas Llosa va estar molt distant. Al contrari que ella, Carolina està molt contenta amb aquesta nova oportunitat perquè emparentar-se amb Tamara Falcó és tot un èxit. Veurem que succeeix al llarg dels mesos.