Al marge de per la seva música, Julio Iglesias ha estat famós per la quantitat de dones que ha emportat al llit. Segons l'artista, han estat més de 3.000 les que han passat pels seus braços. Un atrafegament molt difícil de dur a terme, però en el qual hauria rebut una ajuda en forma d'una beguda afrodisíaca.

En l'actualitat Julio Iglesias passa un moment delicat de salut. I l'anar i venir de dones ja es va acabar. Tanmateix, el seu currículum amorós en dona per a aquesta vida i unes quantes més.

La llista d'amants de Julio Iglesias és interminable

Gwendolyne Bollore, una jove francesa que va conèixer en un viatge a Anglaterra, va ser un dels seus primers amors coneguts. Et sona el nom? Sí, és el títol del tema que el cantant va interpretar en la seva participació en el Festival de Eurovisió el 1970.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias / EFE

Després d'ella han passat per la seva vida dones com Isabel Preysler, vuit anys menors que ell i amb qui va tenir a la seva primera filla, Chábelli i més tard a Julio José i Enrique. El 1976 es van separar. Però Julio necessitava més, i ho saps."El Julio era un home molt gelós i possessiu. Ella s'havia acostumat a no utilitzar vestits que poguessin cridar l'atenció d'altres homes. Isabel es trobava cada vegada més sola i poc a poc anava acceptant el deteriorament d'un matrimoni que sobrevivia amb prou feines gràcies al telèfon", relata Óscar García Blesa en una biografia de Julio Iglesias.

Després d'Isabel Preysler va tenir relacions amb la ballarina portuguesa María Edite. Una relació de què va néixer Javier Sánchez Santos, reconegut com a fill de Julio recentment. Mentre que altres dives reconegudes com Virginia Sipl, Jehan Sadat, l'actriu Sydne Rome o la costa-riquenya Giannina Facio també van caure davant dels encants de l'artista. I també Mónica Gonzaga, quan ell tenia 33 anys i a ella 16, o amb Vaitiare Hirshon, amb qui hauria estat quan ella tenia 17 anys i ell 40. Però aquestes només serien algunes de les 3.000 dones amb qui diu Julio Iglesias que s'ha ficat al llit.

El secret de Julio Iglesias per mantenir el tipus al llit

Fins que va arribar Miranda Rijnsburger. Van començar la seva relació el 1990 i es van casar el 2010. I de la relació han sortit cinc fills: Miguel, Rodrigo, Victòria i Cristina, i Guillermo. Queda clara l'energia que tenia Julio quan de dones es tractava.

Una energia que, segons Alfredo Fraile, que va ser el seu representant durant 15 anys, treia d'un beuratge afrodisíac elaborat a base de guaranà i que demanava que li preparessin sovint. Una beguda que hauria estat en gran part un dels secrets per mantenir el tipus en moltes de les més de 3.000 relacions que diu que va tenir.