Juan del Val s'ha convertit en un dels rostres més importants del panorama nacional. Malgrat patir alguns problemes econòmics i estar a punt de participar en 'Supervivientes', Pablo Motos li va donar l'oportunitat de participar en les tertúlies de l'espai sorgides arran de les retallades de personal per la pandèmia. El popular escriptor sempre ha estat lligat als mitjans de comunicació, però darrere de les càmeres. Ara ha fet el pas de posar-se davant i ho fa al costat de la seva dona, Nuria Roca .

Nuria Roca i Juan del Val : ATRESMEDIA

Juan del Val / XARXES

El sòlid matrimoni ha conquerit els espectadors amb la seva complicitat i naturalitat. Juan del Val és un dels col·laboradors més polèmics . Sempre, al final de l'espai, com si fos un 'hater' de les xarxes socials, llança uns dards enverinats a diversos col·lectius. En aquesta ocasió ha estat ell mateix qui ha rebut diverses crítiques en el seu compte d'Instagram.

Aquest és el problema de saltar a la fama. T'enfrontes a crítiques positives, però també negatives, fins i tot als insults ja les faltes de respecte que ell mateix ha volgut denunciar a les seves xarxes socials perquè no sigui ocorrent. Porta rebent comentaris despectius des de fa un any, i fart de tot, com ja ha fet en diverses ocasions Cristina Pedroche, ha volgut denunciar-los públicament.

Juan del Val

Juan del Val / XARXES

Juan del Val comparteix els desqualificatius que rep en el seu compte d'Instagram

Se li diu lleig, egocèntric, insuls, entre d'altres . Aquesta és una altra prova més de l'odi que reben diàriament molts famosos a les seves xarxes socials. El marit de Nuria Roca s'ha despertat aquest mateix matí volent mostrar els insults que rep. Ho ha fet a través d'una història en el seu compte personal d'Instagram. L'ataquen per la seva nova faceta professional, per la seva vida privada, el seu físic, fins i tot la seva ideologia. Uns li acusen de ser d'esquerres i altres d'al contrari, però el cas és que Juan del Val mai no s'ha posicionat a favor d'un o un altre.

Juan del Val està molt tranquil davant de les crítiques. "Aquestes són algunes "crítiques" que sento i llegeixo sobre mi. Crec honestament que cap d'elles no és certa, però també crec que cap no és del tot falsa. Pensant-lo bé, ni tan sols em semblen dolentes... Així ho veig jo, tot és molt relatiu" , ha escrit fent gala de la seva habitual ironia i sentit de l'humor. En la imatge ha fet una llista dels deu insults que més rep. "És un mantingut", "ven llibres per sortir a la tele", "es creu maco" o "és fins i tot a la sopa", entre d'altres.