José Antonio Avilés, tal com ell va apuntar en una publicació que va pujar Instagram, està sense rumb. Des que 'Viva la vida' va baixar la persiana, es troba esperant que soni el telèfon. I el cert és que ha sonat, però la trucada ha estat una tirallonga de mofes per part d'alguns tertulians i col·laboradors de Telecinco.

Des que va sortir a la llum que Avilés havia inventat moltes de les notícies que anava explicant en televisió, Emma García va ser l'única que va continuar confiant en ell. Mentre la majoria de mitjans li van donar l'esquena, 'Viva la vida' el va mantenir com a tertulià del programa. Però amb la desaparició del programa de les tardes del cap de setmana de Telecinco, Avilés s'ha quedat sense empara.

José Antonio Avilés, "sense rumb"

"Gràcies a tots pels vostres missatges, el vostre afecte és súper necessari sempre però en aquestes ocasions més. Estic bé, calmat i mira que això és estrany en mi. És una sensació estranya. No sé estar aturat i la veritat que ja es va apropant el cap de setmana i trobo a faltar la pressió d'haver d'aconseguir una cosa amb què sorprendre-us", va publicar Avilès en el stories del seu compte d'Instagram. Un text escrit al costat d'una fotografia en la qual apareixia caminant, com va dir l'extertulià de Telecinco, sense rumb, i sobre un camí pedregós, que és en el que s'ha convertit la seva vida en l'actualitat.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés / Instagram

"Han estat quatre anys meravellosos de la meva vida, mai no vaig pensar que la televisió marqués tant, no sé què serà de mi en aquest món de la comunicació però tinc clar que una vegada més m'entossudiré a aconseguir els millors temes per entretenir-vos allà onsevulga que vagi i la vida em porti i sobretot on em donin l'oportunitat de poder treballar i demostrar. Gràcies de cor per tant afecte. Ara vull gaudir uns dies i esperar que el telèfon soni de nou", afegia José Antonio.

Avilés es converteix en la riota de 'Sálvame'

Un desig, el que soni el telèfon, que s'ha complert. Aquesta setmana intervenia a 'Salvame' per explicar l'actualitat de la relació entre José Ortega Cano i Ana María Aldón. Tanmateix, al plató no se'l van prendre gaire seriosament. Va ser la riota de 'Sálvame' i de tot Espanya.

"Moltíssimes gràcies per la teva participació i a veure si et veiem aviat per aquest plató treballant, perquè ets un col·laborador de primer ordre i aquí et necessitem," apuntava Kiko Matamoros entre rialles. "Sí, som-hi, que hem de treure tota la merda que tens", afegia Kiko Hernández, també burlant-se del noi. "Ens fas l'agost, eh. Ens vindria genial", comentava Rafa Mora. "L'agost és un mes marfull", feia broma Terelu Campos.