El programa de Telecinco 'Viva la vida' que presenta Emma García té els dies comptats. Encara que ha collit interessants audiències en les últimes setmanes, sobretot gràcies a tractar temes com la relació d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, o la guerra que mantenen Raquel Mosquera i Rocío Carrasco, l'espai de les tardes del cap de setmana té data de caducitat.

'Viva la vida' ve collint una mitjana del 13% del share en les darreres setmanes. Uns números molt bons tenint en compte que estem a l'estiu i que s'emet en les tardes del cap de setmana. Tanmateix, ja està decidit: l'última emissió serà el proper 24 de juliol. Aquell dia, Emma García i els seus col·laboradors s'acomiadaran dels telespectadors i deixaran pas al nou programa estrella d'aquesta franja horària. Es tracta de 'Ya es verano', un programa que produeix Unicorn Content i que presentaran Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo. Un nou programa que no deixarà de banda alguns temes del cor, però que apostarà per nous continguts.

emma garcia portada
Emma García / Telecinco

Dubtes amb el futur d'Emma García a Telecinco

Ara sorgeix el dubte d'on quedaran els qui treballen a 'Viva la vida' i, sobretot, la seva presentadora, Emma García. La comunicadora basca té un contracte de llarga durada amb Mediaset i es coneix que és una de les 'nenes consentides' de Paolo Vasile. I no es permetran deixar-la a la banqueta una vegada acabi les seves vacances.

L'experiència d'Emma García és innegable i no es pot ignorar. Va començar fa més de 25 anysETB i a Telecinco han fet d'ella una autèntica estrella del grup. Ha presentat nombrosos programes al marge de 'Viva la vida': ‘A tu lado’, ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, ‘Abre los ojos y mira’, ‘¡Clever!’ o ‘Ex, ¿qué harías por tus hijos?. I ara sorgeix el dubte de quin serà el seu pròxim projecte.

Quatre opcions per a Emma García

Hi ha quatre fronts oberts. Un d'ells passa per tornar a la mateixa franja horària que ocupa 'Viva la vida' però amb un format renovat. Dependrà de si el programa 'Ya es verano' triomfa. Una altra de les opcions seria que passi a presentar 'Déjate querer' i substitueixi Toñi Moreno. Una jugada que ja es va viure en el passat, quan Emma presentava 'MYHYV' i Toñi Moreno feia el mateix a 'Viva la vida'. García va traslladar a Vasile que estava cremada del seu programa i l'executiu va decidir fer un canvi amb Toñi Moreno, a la que va enviar a un 'Mujeres y Homes y Viceversa' que ja feia olor de mort.

Tampoc no s'ha de descartar que García presenti 'La Granja', un dels nous realities de Telecinco per a la pròxima temporada. La quarta opció és que passi a presentar la franja que hi ha entre les 20 i les 21 hores a Telecinco i que actualment ocupa 'Sálvame Sandía', presentat per Carlos Lozano.