Després de destapar-se totes les mentides de José Antonio Avilés i de la invenció de moltes de les seves exclusives, Emma García va ser l'única que va continuar mostrant confiança en ell com a col·laborador. Ara, sense 'Viva la vida' a la graella de Telecinco, el futur del tertulià és bastant negre.

Diumenge passat 24 de juliol 'Viva la vida' va baixar la persiana per sempre. Després de cinc anys ocupant les tardes del cap de setmana a Telecinco, el programa es va acomiadar de l'audiència donant pas a 'Ya es verano', que es va estrenar aquest cap de setmana amb Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González Novo. Un programa que segueix la línia de 'Ya es mediodía’ o ‘Ya son las ocho’ i que produeix la mateixa productora que aquests dos programes: Unicorn Content.

José Antonio Avilés es queda sense feina

Després de l'adeu de 'Vivai la vida', presentadora i col·laboradors s'han quedat penjats. Fins i tot els treballadors vinculats al programa. Des d'Emma García fins a Alejandra Rubio, passant per Makoke o José Antonio Avilés.

No obstant això, a uns se'ls presenta un futur millor que a d'altres. Perquè no hi ha dubte que Emma García no tardarà a tenir una nova feina. Però caldrà veure què passarà amb José Antonio Avilés, un home que va perdre la confiança de gairebé tothom quan es va saber que moltes de les seves notícies eren inventades.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés / Telecinco

Ningú no truca a José Antonio Avilés per treballar

El mateix Avilès es va pronunciar sobre això a les seves xarxes socials. "Gràcies a tots pels vostres missatges, el vostre afecte és súper necessari sempre però en aquestes ocasions més. Estic bé, calmat i mira que això és estrany en mi. És una sensació estranya. No sé estar aturat i la veritat que ja es va apropant el cap de setmana i trobo a faltar la pressió d'haver d'aconseguir una cosa amb què sorprendre-us", va publicar Avilès en el stories del seu compte d'Instagram juntament amb una fotografia en la qual apareix caminant sobre un camí pedregós en el que és la millor metàfora del seu moment actual.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés / Instagram

"Han estat quatre anys meravellosos de la meva vida, mai no vaig pensar que la televisió marqués tant, no sé què serà de mi en aquest món de la comunicació però tinc clar que una vegada més m'entossudiré a aconseguir els millors temes per entretenir-vos allà onsevulga que vagi i la vida em porti i sobretot on em donin l'oportunitat de poder treballar i demostrar. Gràcies de cor per tant afecte. Ara vull gaudir uns dies i esperar que el telèfon soni de nou", afegeix l'extertulià de 'Viva la vida'. Sembla que actualment ningú no vol contractar Avilés.