Després que Olga Moreno no anés al plató de 'Supervivientes 2022' per lliurar el xec de 200.000 euros al guanyador del concurs, una informació ha sortit a la llum sobre l'ex d'Antonio David Flores que té a veure amb Jorge Javier Vázquez i Ana Luque. Una relació a tres bandes de la qual no s'havia dit ni una paraula a Telecinco fins ara.

En les últimes setmanes Olga Moreno ha estat una de les protagonistes en Telecinco. I no ha necessitat sortir a la petita pantalla per ser-ho. Va ser suficient que fos la guanyadora de l'última edició de 'Supervivientes'. Perquè com és sabut, el guanyador o la guanyadora de l'última edició és el o l'encarregada de lliurar el premi al nou guanyador del reality show. I en aquest cas Olga Moreno era l'encarregada de l'esmentat privilegi.

Olga Moreno planta el guanyador de 'Supervivientes 2022'

No obstant això, la relació entre Olga i Jorge Javier Vázquez no és gens bona, i el presentador de Badalona ja havia advertit que no volia perdre's la cita. Així les coses, Olga va decidir no aparèixer pel plató per lliurar el premi a Alejandro Nieto, guanyador de l'última edició. L'ex d'Antonio David Flores va preferir no creuar-se amb Jorge Javier.

Supervivents MEDIASET
Supervivents MEDIASET

Una decisió molt criticada per l'audiència i també per alguns membres de 'Sálvame'. Per exemple, María Patiño, que no ha dubtat a opinar sobre l'assumpte. "Darrere d'aquest programa hi ha un equip, uns concursants, uns directors i només per això, hauria d'haver acceptat", va apuntar la col·laboradora. "Jo crec que Olga hauria d'haver mostrat respecte a aquesta productora que sí que li ha donat el seu lloc, i als seus companys que han passat per una experiència similar", va afegir.

El mal gest d'Olga Moreno silenciat en Telecinco

Però Patiño no es va quedar allà. La tertuliana de 'Sálvame' i presentadora de 'Socialité' va revelar un altre mal gest d'Olga, aquesta vegada amb Ana Luque. Aquesta, l'any passat va estar defensant Olga fins que va sortir guanyadora. Però atesa la bona relació que Ana tenia amb Jorge Javier, Olga la va deixar de banda.

"Quan Ana Luque l'any passat va defensar a Olga i va sortir com a guanyadora, pel bon rotllo que va tenir amb Jorge al plató durant l'estiu passat, Olga la va deixar marginada", va explicar María Patiño, davant de la sorpresa dels col·laboradors presents.