Quan va complir 18 anys, Julia Janeiro va ocupar totes les portades de les revistes de premsa del cor. Tanmateix, la coneguda influencer no ha rebutjat totes les ofertes de programes de televisió i revistes. A diferència de la seva germana Andrea Janeiro, a Julia no li importa ser un personatge públic i que li segueixin les càmeres. Sap que és filla de dues de les persones més famoses d'Espanya, però no vol formar part del xou. No obstant això, el seu nom ha estat en boca de tots per les seves relacions. Des que és major d'edat ja se li han conegut fins a tres futbolistes, alguns fins i tot es van pegar entre ells.

Precisament, la filla de Jesulín de Ubrique ha tornat a tenir problemes amb el seu ex, Brayan Mejía, el jove futbolista que va rebre una ordre d'allunyament arran d'un aldarull que es va produir en la nit d'Halloween de 2021 als voltants d'una discoteca. Julia Janeiro es trobava de nou amb ell, però per sort tot ha quedat en un ensurt.

Brayan Mejía xarxes
Brayan Mejía xarxes

"Segons explica l'advocat Zapatero, Brian hauria trencat l'ordre d'allunyament presentant-se en un dels partits de l'actual parella de Julia", ha confessat la periodista Lucía Lorden aquest dilluns a Ja és migdia.

Brayan Mejía se salta l'ordre d'allunyament

I ha aportat més dades: "Això passa a finals de 2022. Julia acudeix a veure un partit de la seva parella, Tommy Rossi. Ho fa habitualment. El problema és que la seva exparella apareix a les grades". I malgrat l'ordre d'allunyament, el jove va intentar apropar-se a la filla de Jesulín. "A la sortida del partit ell intenta parlar amb ella. La gent que va amb Julia intervé i no es produeix el contacte".

Brayan i Julia
Brayan i Julia

María José Campanario i Jesulín de Ubrique estan al corrent de tot. La família hauria decidit prendre noves mesures contra ell. "Aconsellats per l'advocat, ara han denunciat que s'ha trencat l'ordre d'allunyament".

Brayan Mejía podria enfrontar-se a greus problemes per saltar-se l'ordre d'allunyament. "Fins ara la jutgessa estava decidint si hi hauria judici o no, i amb això és possible que hi hagi judici".

El futbolista és el primer xicot oficial que se li va conèixer a Julia Janeiro quan va complir la majoria d'edat. No obstant això, la seva relació va acabar el 2021 per una forta crisi. Poc va tardar a enamorar-se d'un altre esportista, Álex Balboa, encara que amb aquest la relació va ser molt curta. Ara porta més d'un any amb Tommy Rossi i és molt feliç.