Belén Esteban està cada vegada més contenta. Se la veu pletòrica a Sálvame i això es tradueix en tot. Gaudeix al màxim del Nadal i aquest l'està passant amb la millor de les companyies, la de la seva filla Andrea Janeiro. Ella va prendre, quan va complir la majoria d'edat, la decisió d'anar a estudiar a Anglaterra. Allà va viure durant quatre anys i va conèixer a la seva actual parella, Daniel Wozza, un guapíssim noi anglès que ja havia conegut a Benidorm antany, lloc d'estiueig preferit tant d'ella com de la seva mama Belén.

Andrea Janeiro i Daneil Wozza RRSS
Andrea Janeiro i Daneil Wozza RRSS

Total, que ara Andreíta i Wozza estan vivint a Espanya i passant el millor Nadal que recorden des de fa anys. Tal i com informa reportajes.com, Esteban -més coneguda com 'La Princesa del Pueblo' - estaria encantada de tenir a prop la seva filla, per descomptat, però també al seu gendre Wozza. Aquest esmentat rotatiu digital informa que la col·laboradora de Telecinco li hauria regalat un xalet a la seva filla perquè convisqui amb el seu apreciat xicot. A més, Belén està tan pletòrica veient el benestar de la parella que ha decidit, un any més, convidar a Wozza a passar el Nadal a la seva casa de Paracuellos, menjant els millors plats que fa la tertuliana de 'Sálvame'. Exquisits... recordin: el seu plat preferit és el gaspatxo de 'Receptes de la Esteban'. Està molt bo, l'hem provat al supermercat.

Andrea Janeiro efe
Andrea Janeiro EFE

Allunyada de la premsa

És sabut que Andrea Janeiro no vol que la fotografiïn pel carrer ni que es parli malament d'ella. Els redactors d'EN Blau som els primers que respectem la seva decisió. És normal: Belén també ha manifestat en més d'una ocasió que la seva filla és la seva filla i no ha de perquè ser figura pública. És per això que el xalet on viu està bastant allunyat del focus mediàtic, perquè no hi hagi paparres que acudeixin a fer guàrdies a la porta de casa seva. Vol estar el més allunyada possible dels mitjans de comunicació i és per això que, en el seu moment, va haver de frenar Jesulín de Ubrique amb tal que aquest -el seu pare- no rodés un docusèrie sobre la seva vida parlant d'ella. El torero ho va complir al peu de la lletra: és un paio de paraula.

Andrea Janeiro - GTRES
Andrea Janeiro - GTRES

El xicot, un clon de Justin Bieber

Justin Bieber és un cantant nordamericà que en el seu moment va ser un fenomen mundial. Els seus hits com 'Baby' o 'Peaches' van revolucionar el món de la música i ara ja no és tan prestigiós. Tanmateix, té un clon. Es tracta de Daniel Wozza, el nòvio d'Andrea Janeiro. Els seus trets facials i corporals són pràcticament idèntics. La germana de Juls Janeiro ha fet una molt bona elecció: maco, simpàtic, 'lord', carismàtic i espaterrant. Belén Esteban es pot donar per satisfeta. Té una filla fantàstica i súper educada i té un gendre difícilment millorable que s'assembla a Justin Bieber, precisament un dels majors ídols artístics de la seva filla, que segur que en la seva època va assistir a algun dels seus concerts. Bravo per elles.

Andrea Janeiro i Daneil Wozza RRSS
Andrea Janeiro i Daniel Wozza RRSS