Als seus 53 anys, Jennifer López s'ha convertit en una de les artistes llatines més influents del planeta. Després d'haver participat en una vintena de pel·lícules i haver llançat una gran quantitat de singles i vuit àlbums d'estudi, 'la Diva del Bronx' s'ha fet mereixedora d'una infinitat de premis i reconeixements per la seva trajectòria artística des de fa més de tres dècades. I encara que en l'actualitat el seu rostre és un dels més famosos del món, el cert és que no l'hauries reconegut pel carrer quan tenia 17 anys, ja que ha canviat molt.

Fa uns dies, es va viralitzar una foto de l'esposa de Ben Affleck que és de 1986, una dècada abans que l'actriu i cantant es consagrés a Hollywood per la seva interpretació de Selena Quintanilla a la pel·lícula 'Selena' (1997), dirigida per Gregory Nava. La foto va ser presa durant els enregistraments de la pel·lícula 'My Little Girl', un film de sota pressupost dirigit per Connie Kaiserman. A la pel·lícula, JLo va interpretar el paper de Myra, una jove que es trobava en un centre per a noies amb problemes que no podien romandre al costat dels seus pares.

En la imatge es pot veure Jennifer López lluint la seva cabellera arrissada natural, i amb un pentinat de l'època, amb molt poc maquillatge i amb un modest vestit de quadres amb botonadura frontal, acompanyat d'una rebeca de punt en color beix. Sens dubte, aquest look de la cantant dista molt de la seva aparença actual, ja que JLo s'ha convertit en una de les dones més atractives de la indústria i els seus estilismes solen ser molt més elaborats i reveladors. Això sí, ningú no pot negar que sempre ha estat una dona molt bonica. I encara que si bé és cert que el personatge de Jennifer López ni tan sols tenia diàlegs i res més apareixia en un breu cameo, aquest va ser el primer gran pas de JLo en la indústria del cinema. D'aquesta manera, la intèrpret de temes com 'Let' s Get Loud' i 'Waiting for Tonight' va confirmar que volia convertir-se en una "famosa estrella de cinema".

El camí de Jennifer López per convertir-se en una estrella

Després d'aquesta breu aparició a la gran pantalla, l'actriu es va inscriure en el Baruch College per complaure els seus pares, que consideraven que no tindria futur a Hollywood per la seva herència llatina. Tanmateix, després d'un semestre va decidir abandonar l'institut per dedicar-se completament a la seva carrera com a artista i es mut a Manhattan per rebre classes d'actuació, cant i ball. Durant la seva joventut, l'actriu de 'Marry Me' va participar en nombrosos musicals en la Gran Illa fins ser contractada per a un cor en un musical de Broadway. Tiempo més tard va aconseguir un paper en la sèrie 'Synchronicity' al Japó, en la que va actuar com a cantant i ballarina. Finalment, va obtenir el seu primer gran paper el 1997 a la pel·lícula 'Selena', amb la qual va guanyar el seu primer milió de dòlars i la seva primera nominació al Globus d'Or.